reklama
lopop -przykro mi, ale nowa nadzieja pzred Toba
u mnie chyba tez nic z tego.... juz 15 dc owu nie bylo (tak mi sie wydaje), wparwdzie bola jajniki od 3 dni, pecherzyk 12dc mial 17mm i gin stwierdzil ze peknie w ciagu 2 dni a tu juz mija 3 i nie pekl (nie bylo skoku tempki wiec po tym wnioskuje) a od jutra mam brac dupka wiec juz sama nie wiem co z ta owulka moja.... no nic.... w lutym kolejne staranka, przynajmniej wiem ze nie mam sie co nastawiac
u mnie chyba tez nic z tego.... juz 15 dc owu nie bylo (tak mi sie wydaje), wparwdzie bola jajniki od 3 dni, pecherzyk 12dc mial 17mm i gin stwierdzil ze peknie w ciagu 2 dni a tu juz mija 3 i nie pekl (nie bylo skoku tempki wiec po tym wnioskuje) a od jutra mam brac dupka wiec juz sama nie wiem co z ta owulka moja.... no nic.... w lutym kolejne staranka, przynajmniej wiem ze nie mam sie co nastawiac
suzi1
Kocham Cię synuś
a badałaś LH, to przez LH pęka pęcherzyk. Robiłaś testy owulacyjne?
Może być też przez PRL, moja gin w pierwszej kolejności badała PRL i mówiła, ze to najczestszy problem u kobiet....
A wjakim dniu cyklu robiłas PRL?
LH mam w porzadku. A testy owu wychodza prawie pozytywne;-)a badałaś LH, to przez LH pęka pęcherzyk. Robiłaś testy owulacyjne?
Może być też przez PRL, moja gin w pierwszej kolejności badała PRL i mówiła, ze to najczestszy problem u kobiet....
A robilas wczesniej pomiary i wiesz kiedy powinna Ci tempka skoczyc? Bo niektorym kobietka skacze dopiero 2-3 dni po owu...lopop -przykro mi, ale nowa nadzieja pzred Toba
A mi skoczyla, chociaz owulki nie bylo;-)
między 4-7 dc., była w porządku... teraz też mam skierowanie, dziś jest 3, idę jutroA wjakim dniu cyklu robiłas PRL?
moim zdaniem i z tego co wyczytałam to skok jest dzień po owulacji....Martuska ale skok chyba moze tez byc po ow.??!!???
a moze idz i sprawdz czy juz go nie ma???Z tego co wiem nie wszystkie kobiety czuja mocny ból ow.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Macku - to dopiero moj pierwszy pomiar wiec nie mam porownania, poczekam jeszcze, moze skoczy.... jak nie to chyba za kilka dni pojde do gin... ale moze bedzie ok.... co ma byc to bedzie
dzieki, to mam jeszcze szanse;-)moim zdaniem i z tego co wyczytałam to skok jest dzień po owulacji....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
A nie masz mozliwosci pojsc np jutro i sprawdzic, czy pechol jeszcze jest? To jest pewniejsze niz pomiarMacku - to dopiero moj pierwszy pomiar wiec nie mam porownania, poczekam jeszcze, moze skoczy.... jak nie to chyba za kilka dni pojde do gin... ale moze bedzie ok.... co ma byc to bedzie
reklama
No wez mi nic nie mow - ja bylam pewna, ze mam owulke, bo i skok tempki i bol niby owulacyjny a tu d....aMaćku to rzeczywiście skomplikowana sprawa, ile to jest zależności cholipka....
Podziel się: