reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja mierze temp chyba 4 cykl i zawsze wzrasta po owulacji.... a robiłaś testy owulayjne, wskazują poziom hormonu LH, który jest odpowiedziałny z apęknięcie pęcherzyka?

No wez mi nic nie mow - ja bylam pewna, ze mam owulke, bo i skok tempki i bol niby owulacyjny a tu d....a
jak wyszł0o,że nie ma owulacji? Monitoring?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja mierze temp chyba 4 cykl i zawsze wzrasta po owulacji.... a robiłaś testy owulayjne, wskazują poziom hormonu LH, który jest odpowiedziałny z apęknięcie pęcherzyka?
Robilam - najpierw kupilam pierwsza partie testow i w dwoch cyklach wyszly pozytywne. Potem nastepna - i wychodza prawie pozytywne (wiec wlasciwie negatywne). No ale skoro sie okazalo, ze tej owulki nie to znaczy, ze te wczesniejsze klamaly...?:baffled:

jak wyszł0o,że nie ma owulacji? Monitoring?
tak mialam monitoring

Kurcze ten Haus jest niesamowity:-D

Ja własnie sie cały czas zastanawiam nad tymi testami!!!
Bo z tego co wynika to raz owulke mam a raz nie mam:zawstydzona/y:Wiec i tak muszę chodzic na podgląd ,wiec czy jest sens wydawać kase???Ale z drugiej strony moze jak bedze u gina dajmu na to w 9dc to potem bede robiła testy<bede znała dzien szczytuLH> a potem tylko sprawdzic czy pękły????
Co o tym sadzicie????:confused:

Ja własnie sie cały czas zastanawiam nad tymi testami!!!
Bo z tego co wynika to raz owulke mam a raz nie mam:zawstydzona/y:Wiec i tak muszę chodzic na podgląd ,wiec czy jest sens wydawać kase???Ale z drugiej strony moze jak bedze u gina dajmu na to w 9dc to potem bede robiła testy<bede znała dzien szczytuLH> a potem tylko sprawdzic czy pękły????
Co o tym sadzicie????:confused:

Ja testy robię, bo wtedy wiem kiedy pęka pęcherzyk (teoretycznie ;-))
A miałaś badanie hormonów? bo jeśli różnie wychodzi to moze są jakieś wachania w LH, w końcu testy tylko pokazują poziom LH...

Przesyłam coś na poprawę humoru :-D

http://www.youtube.com/watch?v=0Bmhjf0rKe8&feature=player_embedded[/FON"]YouTube- Surprised Kitty (Original)

Ja testy robię, bo wtedy wiem kiedy pęka pęcherzyk (teoretycznie ;-))
A miałaś badanie hormonów? bo jeśli różnie wychodzi to moze są jakieś wachania w LH, w końcu testy tylko pokazują poziom LH...

Olkale tak miałam badania robione i jest ok!!Musze jeszcze zrobic PRL ,testosteron
I to chyba bedzie juz cały komplet jaki mogłam zrobic:tak:

Filmik super!!!!!
Ja chcę takiego kotka:zawstydzona/y::tak::-D:-D:-D:-D

Witam sie cieplutko z kawa:-)
No wiec z wizyty nie za iekawe wiesci...
Troszke mi sie wczoraj smutno zrobilo...
Lekarz zbadal i powiedzial ze jesli to ciaza to bardzo wczesna i zaprasza za dwa tygodnie:-(
Zdjecie zrbobil, jest tam taka mala kropka, oytal czy biore juz kwas foliowy i dal zaswiadczenie do pracy.
Tyle ze na zaswiadczeniu, tak na odczepnego napisal ze to 3 tydzien:baffled:

Pralinko trzymam kciuki, na pewno za 2-3 tygodnie dzidzia będzie większa i być może zobaczysz bijące serdeuszko. :-)

Witam się. Starałam się siedzieć cichutko żeby nie zapeszać. @ spóźniała się 4 dni i właśnie dzisiaj chaciałam testować a tu niespodziewanie z ranka pojawiła się@. Niby się nie nakręcałam ale i tak mam jeden wielki smutek:-:)-:)-:)-(.
Jestem bardzo rozczarowana, tym bardziej że brzuch tak mocno nie bolał jak zwykle na @ ani bólu pleców tylko duża senność wrażliwość na zapachy, także pocichu liczyłam na 2 kreski. Jestem bardzo niepocieszona:growl::growl::growl::growl::hmm::elvis::ninja2:to znowu mój synek chyba niestety zostanie jedynakie.

Lopop bardzo mi przykro. Też przeżywałam takie rozczarowanie szczególnie kiedy @ się spóźnia.

Ja dzisiaj trochę się poobijałam, poprzestałam tylko na gotowaniu i zmywaniu garów, odpuściłam prasowanie a w zamian poleżałam w łózkuj z M, były super przytulanki, obejrzeliśmy 2 filmy "Galerianki" i "Oszukać przeznaczenia". Rano wracając z pracy nie miałam dobrego humorku ale w sumie dzień udany.
Dzisiaj 8 dc i zaczynam przytulanki, @ się już skończyła ale byłam w pracy tak więc dopiero dziś ył czas na przyjemności.

Witajcie,

Jejku jaki kocioł chodzę po dwie rozmowy o prace dzienni do tego jutro mam egzamin na prawo jazdy....:-( i tak nie zdam - stres straszny:wściekła/y:

Co to moich badań.
Dziś jest mój 6 dzien cyklu juz nie krwawię od jakiś 2 dni - resztki.
Próbowałam się wybadac jak podpowiedziałyscie i wydaje mi się że ta "kulka" jest miękka a w środku jest wszedzie jest miękko:-p
I chyba szyjka jest wysoko bo faktycznie ledwo dosięgam.

Ostatni mój cykl miał 31 dni. Czy na 6 dzien t jest ok ułożneie szyjki?

SCULLY Trzymam kciuki za dzisiejsze przytulańce.Oby żołnierzyki dotarły pod wskazany adres!!

wczoraj nie było, bo mąż w pracy (i się minęliśmy) tzn ja ok 17:00 w domu po pracy, a on od 15:00 - 23:00 :blink: niestety siły mi nie starczyło by poczekać, bo dziś znów w pracy jestm :dry:
dzis to samo, ale jutro wolne mam więc poczekam aż wróci :tak:

reklama
Witajcie,

Jejku jaki kocioł chodzę po dwie rozmowy o prace dzienni do tego jutro mam egzamin na prawo jazdy....:-( i tak nie zdam - stres straszny:wściekła/y:
spokojnie, zdasz na prawko!! ja zdawałam w pierwszy dzien @, skręcało mnie z bólu, nie wiedzialam co mam zrobic, aby się pozbyc tego parszywego bólu. koleś był niemiły, ciagle mówił, że wszystko zle robię (nawet światła źle włączałam), a ja sobie tylko myslałam, że póki ja siedze za kierownicą, to kuta... moż emi skoczyć, bo ja tu dowodze. Śmiałam się w duchu do siebie, że jest ode mnie zalezny, że jak mnie wkurzy to walne jego strona o inny samochód i zrzuce wszystko na napięcie @. :szok::-D i zdałam za pierwszym razem:tak:

Betusia wszystkie będziemy miały fasolki kurde ja Wam to mówie :tak::tak:
i to trzeba sobie dziewczyny powtarzać:tak::tak::tak:

lopop moja mama leczyła się 4 lata zanim ja się pojawił i mój tatuś do tej pory jak się lekko zalkoholizuje powtarza że ja to ręczna robota jestem dlatego tak długo :-D:-D

Ty też bedziesz miała swoje dzieło za nie długo
moi sie smieja, że swoje istnienie moge zawdzięczac jaruzelskiemu, bo wprowadzil stan wojenny i moi zamiast dalej jeździc po świecie utknęli w kraju, prąd wyłączali, no to sobie córeczke zmajstrowali...:baffled: Tak to bym pewnie kilka lat później sie pojawiła:cool:

Witam!!

Powiedzcie mi czy któraś z Was gdy odstawiła plastry lub tabsy miała bóle podbrzusza i jajników ,zawroty głowy?
nie miałam żadnych takich objawów, za to teraz mnie boli głowa i nie wiem czy to nie od tabsów

Do góry