Scully
mamusia :)
oj ile ja bym dala zeby pojsc do kina ostatni raz bylam jak chodzilam do gimnazjum chyba 1 klasy bo kino jest tylko w grudziadzu 25 km ode mnie:-(
ja do kina jeżdżę pociągiem 32 km (do Wrocławia), bo tam lepsze są :-) a moja koleżanka z pracy ze swoją córcią też dojeżdza czasem do kina ok. 25 km
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
intuicja ma do wszystkich spraw związanych z firmą naszą :-) i do ciężarnych też - jego drugie dziecko jest wpadką i tak długo marudził swojej żonie że jest w ciązy że ta dla świetego spokoju zrobiła test i co 2 krechypotrafi wmówić dziecko w brzuch
![]()
oj to zaproś go na forum i niech nam ładnie poustala terminy zafasolkowania
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
cześć wszystkim jestem tu nowa i też poczynam z mężem starania o dzidzie....:-)QUOTE]
witaj :-):-):-)
dziewczyny a ja u dentysty byłam i sie ciesze jeszcze jak powiedziałam lekarzowi, ze biore leki na podtrzymanie to powiedział, zeby tego zeba sobie odpuścic a jak bedzie bolał założy jakos opatrunek gipsowy cokolwiek to jest, zeby dzidziusia nie narażac bo powiedział, ze samo znieczulenie nie jest groźne, ale stres związany z usuwaniem + później mogą dojsc antybiotyki - stwierdzł poczekamy a mi w to graj)
Suzi ja prolaktyne robiłam w 3 dc a potem w 12 dc przed samą owulką bo prolaktyna moze ją blokować dlatego ważny jest jej poziom przed owu.
oj to dobrzezawsze trzeba mówić
ja też jestem po wizycie u dentysty
a stresiol był, że ho, ho
najbardziej nie cierpię wiercenia
![]()
nie wiem czy pamiętasz... robiłam w 20 dc prolaktyne i inne badania (nisko było), a gin stwierdził, że owu nie było. Po czym myślałam, że @ przylazła (a to było plamienie okołoowulacyjne). Zaczęłam nowy cykl, ale jakaś temp była wysoka. Po czym w 16 dc przylazła @i zaczęłam analizować te 2 cykle i wyszło, że to był 1 długi (61 dc)
Z wykresu temp wychodzi, że owu mogła być w 48 dc...
Więc prolaktyna z 20 dc była niemiarodajna, a owu mogłam mieć :-) Cykl i tak przepadł, ale miło wiedzieć, że mam skok temp :-)