agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Powodzenia suzi ;-)Ja uciekam do Mezulka bo dzis bedziemy działac;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia suzi ;-)Ja uciekam do Mezulka bo dzis bedziemy działac;-)
Nanusia no i bardzo dobrze,tak ja Kerna napisała im dalej od terminu@ tym test bardziej wiarygodny!!!!!Dalej oczywiscie trzymamy kciuki zeby wstręciocha nie przyszła
Ja uciekam do Mezulka bo dzis bedziemy działac;-)
Jestesmy po rozmowie i mam nadzieje ze juz bedzie lepiej:-)
buziolki kochane!!!!
Pytam, bo jakis czas temu byla tu rozmowa na ten temat. Na testach jest czesto napisane, ze wykrywa 7dniowa ciaze. Ale zaglebiajac sie w temat moze licza ciaze od momentu zagniezdzenia sie, a nie od zaplodnienia. Dlatego wszyscy zalecaja testowac najwczesniej w dniu spodziewanej @...no z tego co pamiętam to od stosunku!!! Ale upewnię się jak znajdę opakowanie:-)
Tak jak mowisz! Ja tez nie wierze testom, gdy wychodza negatywne;-)Test miał dziś rozwiać wątpliwość, a zasiał jeszcze większe...![]()
Pytam, bo jakis czas temu byla tu rozmowa na ten temat. Na testach jest czesto napisane, ze wykrywa 7dniowa ciaze. Ale zaglebiajac sie w temat moze licza ciaze od momentu zagniezdzenia sie, a nie od zaplodnienia. Dlatego wszyscy zalecaja testowac najwczesniej w dniu spodziewanej @...
Tak jak mowisz! Ja tez nie wierze testom, gdy wychodza negatywne;-)
Jestes w ciazy?????????????????????++Mississ no pewnie, że byłoby fajnie!!! Michał jest z walentynkowych przytulasówzobaczymy co to będzie:-)
haloooo miska odpisz jestem w szokudokłądnie! Im więcej poczekasz, tym test będzie wiarygodniejszy![]()