reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
No mdłości powoli ustępują, ale czuję stale dziwny smak w ustach, jakbym się metalu najadła, dlatego stale muszę coś przeżuwać.
Co do brzucha, to wydęty:) Guzik stale odpięty

No to rewelacja, Agnes gratulacje kobietko:-D:-D:-D jejku ile pozytywnych wieści

no rmlanie te święta to jakieś magiszne były, bo fasolek zatrzęsienie:tak::-)
To dobrze, że przechodzi chociaż:tak: Ja póki co czuję sie ok, wczoraj lekkie mdłości ale dzis już lusus....tak mogłoby być non stop. Tylko lekka zgaga:baffled: a guzik to ja też...fasolka ma jakiś 1mm a ja już spodnie rozpinam:-D

oj dziewczyny ale Wam zazdroszcze fasolek :zawstydzona/y: ja juz zaczynam wątpić czy w tym cyklu był złoty strzał :-(czuje że @ przyjdzie chociaż objawy jakies dziwne mam :-(ale mam chandre

Tośka spokojnie!! JEszcze kilka dni i się okaże:tak: ehhh też już się niecierpliwie:tak: a ja nie moge wuierzyć ze fasolka jest...nie byłam u ginka i jakoś mało wiary mam:zawstydzona/y:

Zobaczycie, że i u was pojawią się dwie kreseczki, prędzej czy później:) Wierzę w to i wy też musicie.

Kerna powiedz mi proszę czy Ty czułaś, że zaszłaś w ciąże? Powiem Ci, że ja po owulacji czułam, że tak, jajniki, brzuch wszystko było takie kłujące, ciągnęło i czułam, że to chyba fasolka, ale z tropu mnie zbiła tempka bo jak mierzyłam jakieś 4 dni po owulce, to wyszło 36 i dałam sobie spokój, no ale potem już rosła i wszystko było ok.
Zauważyłam, ze mieszkasz w Hiszpanii, moi dwaj bracia tam mieszkają:) Nawet moje szwagierki tam rodziły (to znaczy jedna jest Hiszpanką, a druga Polką). Szwagierka - Polka powiedziała, że jeżeli chodzi o szpitale, to nawet nie ma porównania, tam rewelacja opieka, jedzenie, lekarze.

Ostatnia edycja:
Kerna powiedz mi proszę czy Ty czułaś, że zaszłaś w ciąże? Powiem Ci, że ja po owulacji czułam, że tak, jajniki, brzuch wszystko było takie kłujące, ciągnęło i czułam, że to chyba fasolka, ale z tropu mnie zbiła tempka bo jak mierzyłam jakieś 4 dni po owulce, to wyszło 36 i dałam sobie spokój, no ale potem już rosła i wszystko było ok.
nie obserwowałam temperatury, ale pierwszy objaw (jeszcze nie myslałam, że jestem w ciąży) to wrażliwośc piersi na dotyk. Mozna było zwariowac, nawet jak sie myłam, przetarłam, stanik zakładałam, juz nie mówiąc o jakis pieszczotach:tak::sorry2::baffled: jak mój mąz dostal zakaz dotykania, to zapytał, czy ja przypadkiem w ciązy nie jestem. Ja na pewniaka: "ależ skąd!!", a on od tego czasu powtarzał, że on wie swoje. ;-):tak: Nawet powiedział swojej siostrze, że jestem w ciązy. Ona zaczęła mi gratulowac, a ja że jeszcze nie ma czego, bo dopiero dzis termin @ i jutro zrobie test, bo M mi żyć nie daje:happy2:

A ja się nasprzątałam po tej powodzi,że ło maaatko! :szok:
I teraz mnie ciągnie w brzuchu i krzyżu. :dry:
Poza tym dziś 28dc - @ i plamień brak! :-D Wiedziałam! :-D ;-) :-p

Dzień dobry.

Agutka, ale mieliście przeboje w nocy. :szok: A z Zuzi dzielna dziewczynka, ma jakiś instynkt :tak: i pamiętam tamtą poprzednią sytuację. Ale wtedy to o ogień chodziło prawda?

Aga,dokładnie - wtedy była akcja z ogniem. :baffled:

Agnes ma pozyt test!!!:-D

Super! Gratulacje. ;-)

Tośka spokojnie!! JEszcze kilka dni i się okaże:tak: ehhh też już się niecierpliwie:tak: a ja nie moge wuierzyć ze fasolka jest...nie byłam u ginka i jakoś mało wiary mam:zawstydzona/y:

Kochana,a kiedy do ginka się wybierasz?

reklama
Agutka kiedy testujesz?:) Czujesz jakieś zwiastujące objawy? Wiesz, że jak zawsze trzymam kciukole, oby tym razem przyniosły jakiś efekt.
Antylopka cos czuję, że kolejna pozytywna wiadomość się szykuje, chociaż u mnie wrażliwość piersi pojawiła się dopiero po 15 dniach od spodziewanej @, wcześniej tylko to nieprzyjemne pociąganie w dole brzucha.

Do góry