reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
przez to twoje zdjecie w sukni strasznie ciekawi mnie jak wygladaja pozostale:) rozmawiamy ze soba i ojecia nie mamy jak wygladamy.nie ma to wiekszego znaczenia ale ciekawosc pozostaje

może każda wstawi po fotce i będzie wszystko jasne kto jak wygląda:-)
zastanówcie się nad tym:-D ja tym czasem zmykam na jakieś zakupy, zajrzę później pozdrawiam wszystkie bez wyjątku!:-D

Ja wypożyczałam sukienkę szytą specjalnie dla mnie i płaciła za nią 650zł:) Po ślubie i zdjęciach w plenerze innego dnia ją oddałam. :) Moze gdzieś w Twoich okolicach tez jest taka możliwość?

jest mi oczywiscie przykro ze nie od razu sie udaje ale jedno wiem na pewno:ciesze sie ze nigdy nie wpadlam,tzn kiedy bylam mlodsza.zawsze chcialam poczekac na odpowiedni moment i miec dziecko wtedy kiedy oboje jestesmy na nie gotowi!najpierw chcialm zbudowac jakis zwiazek,dorobic sie czegos by nie martwic sie potem za co kupie pampersy itd.Akurat kwestie finansowe moga ulec zmianie,ale ta gotowosc na dziecko przyszla dopiero teraz i ciesze sie ze nie wpadlam wczesniej.

a ja z perspektywy czasu żałuje ze nie wpadłam ( a były takie obawy), teraz moje dziecko miałoby 8 lat, ja wspanialego mężczyznę( wtedy narzeczonego) u boku, a teraz nie mam nic:-(

wiesz ja też tak myślalam , mam plik ze zdjeciami sukienek na kompie z ponad 140 sztukami:-D i bądź mądry i wybierz jedną:-D ta co mi się marzyła kosztowała ponad 3000zł wiec stwierdziłam ,ze tyle to nie dam za coś co założe tak naprawdę raz ale ta moja też mi się podoba i przeżyłabym to jeszcze raz:-D
te 'moje"pronovias to chyba od 5 tys ale bym dala ha ha.najwazniejsze jednak by kazdy czul sie pieknie i waznie w dniu swojego slubu.nie ma znaczenia co zakladasz jesli czujesz sie w tym dobrze.mnie to w ogole marzy sie slub gdzies na cieplej wyspie,z kilkoma osobami i w zwiewnej sukiece.ale w tej chwili mam inne marzenia

co do zdjec to wole ich tu nie umieszczac.gdyby to bylo konto zamkniete i tylko dla nas to tak ale wole by obcy nie ogladali moich zdjec z wszystkim tym co pisalam.jak ktoras bedzie bardzo ciekawa to dolacze do nk.Te z ktorymi mam tu najwiekszy "forumowy" kontakt

Ja mogę wkleić swoje zdjęcie ale nie mam pojęcie gdzie... Ale jak ktoś chce to moge podać mój profil na nk:) Tam mam kilka zdjęć ślubnych i nie tylko:)

reklama
Do góry