reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Kochane,
ja mam pytanie do was trochę z innej beczki. Mianowicie, do tej pory mierzyłam tempkę pod pachą, ale wszędzie czytam, że w pochwie jest najlepiej. Powiedzcie mi proszę, jaka jest różnica w temperaturze w pochwie, a pod pachą. Wiem, że pod językiem jest wyższa, na dole też powinna, ale nie wiem o ile. Oraz, jezeli zapisujecie temperaturę to, tą mierzoną w pochwie, czy odejmujecie kilka kresek:zawstydzona/y:

witajcie laseczki raz jeszcze :-) uspałam małego demonka i mam chwilę spokoju...
wyobraźcie sobie - NA NICZYM SIE NIE MOGĘ SKUPIĆ. :szok::szok::szok:

chyba z rozpędu walnę głową o ścianę bo normalnie nie wyrabiam ;-);-) boli mnie podbrzusze i stresuję się ogromnie tym testem. powiem wam szczerze - już nie mam spokoju, jestem kłębuszkiem nerwów i myśli "jesteś tam bąblu czy nie?" :rofl2:

szykujcie kaftan i wezwijcie pogotowie... też tak macie? czy jesteście bardziej zrównoważone? :-p:sorry:

Marulka witaj!!! Spokojnie,wiem co teraz przeżywasz i jak bardzo sie boisz,że twoja nadzieja pryśnie. Musisz zachować spokój,żeby nie oszaleć!!!
Z tym demonem mi sie bardzo podoba!!!! :-)

A ja nie mogę się zabrać do pracy:) Tak mi się miło czyta, co piszecie. Wiecie, nie ma nic lepszego jak wsparcie innych. Czytając posty, człowiek wie, ze nie jest sam, że wiele osób ma problem, ale prędzej czy później jakoś się układa:)
buziaki

Właśnie dlatego się przełamałam i znalazłam to forum!!!:tak:

Ja tez jestem strasznie naiwna i każdemu wierzę, więc łatwo mnie zrobić w balona:zawstydzona/y::szok:, ale za to mój mąż bardzo mocno stąpa po ziemi, czasem wydaje mi się że za mocno:tak:;-), prawdziwy twardziel hihi

Właśnie mój mąz też jest racjonalistą i mocno stąpa po ziemi,dzięki czemu często sprowadza mnie na ziemie i chroni przed głupstwami.....

Ale wiesz co ja wolę taka pozostać, bo co mi może ktoś zrobić - dużo wiem, ale jeżeli choć raz bym sie odwróciła od osoby która tego na prawde potrzebuje to bym sobie tego nie wybaczyła!

Wiem wiem....ja też tak mam!! Nie umiem często przejśc obok kogoś kto potrzebuje pomocy!

Jagodka - kiedy wraca M?

Aga mój m wraca jutro w nocy...juz się nie mogę doczekać :cool2: a jak mi odmówi to go zgwałcę :-D:-D:-D:tak:;-);-);-):cool2::happy::confused2:

Kochane,
ja mam pytanie do was trochę z innej beczki. Mianowicie, do tej pory mierzyłam tempkę pod pachą, ale wszędzie czytam, że w pochwie jest najlepiej. Powiedzcie mi proszę, jaka jest różnica w temperaturze w pochwie, a pod pachą. Wiem, że pod językiem jest wyższa, na dole też powinna, ale nie wiem o ile. Oraz, jezeli zapisujecie temperaturę to, tą mierzoną w pochwie, czy odejmujecie kilka kresek:zawstydzona/y:

Nie wiem dokładnie jaka jest różnica,ale najlepszym miejscem jest pochwa,ja tam właśnie mierzę...

Ja z moim m musiałam Wojtasa nauczyć bić kolegów :szok::szok: i wlaczyć o swoje :wściekła/y::wściekła/y: bo by się dał bić i popychac wszystkim!!!!:eek::sorry:

mój bączek nigdy nie był agresywny, ale jak go biją to marszczy brwi i odchodzi bawić się sam... jest jeszcze malutki - wszystko wyklaruje się później.:tak:

a z tym szaleństwem - to ja już trochę oszalałam.. chyba kupię test i będę wiedziała co mam myśleć.... lubię jasne i czyste sytuacje a niepewności nieznoszę..:no:

reklama
Kochane,

A ja mierzą w pupce;-):-),
Jak czytałam to w ogóle pachy nie bierze się pod uwagę w temp owulkowej, dopuszcza się tylko pochwę , odbyt i usta, ponoć w ustach jest najmniej precyzyjna. A kreseczek nie odejmujesz. Jest warunek że cały cykl mierzysz w jednym miejscu i o tej samej godzinie

Do góry