reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zmierzyłam teraz temp. ponieważ od jakiś 2 godzin siedzę w domu, wie że nieważna ale tak żeby sprawdzić czy @ nie przychodzi mam 37,9. No to dziś chyba nie przyjdzie..Ale jakos tak "w środku" mokro.:eek:
Testuje jescze dzis któraś?

reklama
u mnie dzisiaj spadek tempki do 36,02 a i jeszcze pokazal się sluz taki jak mna owu ale juz jestem tydzien po co to moze znaczyc?

Ja też z wyżu jestem:)
Moja temperatura tez nie jest jakaś super. A dziś zpadła ito duzo:(
Jeśli przyjdą dzis testy z allego to może jutro zatestuję. Nie chcę kupować kolejnych testów w aptece skoro zamowiłam już 10 testów na allegro. Szkoda mi siana. A do @ jeszcze troche czasu mi zostało więc jakoś mi sie z tym testem nie spieszy. Dziwne. Ostatnie 2 cykle na 3 dni przed terminem @ miałam już 2-3 testy zrobione i już bete robiłam... Jakaś taka spokojna jestem. Żołądek przestał świrować i jakiś spokój mnie ogarnął...

mm tempka zdecydowanie niska.Ja tez miałam taki płodny sluz jakoś na 4 dni przed spodziwaną.

wisienka trzymam za Ciebie kciuki.Ja Ci powiem,że w zeszłym cyklu tez swirowalam i przed @ zrobilam test,potem nawet po @.A w tym cyklu? spokój nieziemski dopiero po 5 dniu spoznienia test.Ale oplacało się:)

reklama
Emilchen ja w To dalej nie wierzę!!!.A Ty kochana jak? kiedy testujesz.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fluidki!
mazia nie dziwię Ci się, że nie wierzysz jeszcze! też bym pewnie tak się czuła, jakbym zobaczyła 2 krechy, w końcu nie codziennie jesteś w ciąży :-p
ja testuję dopiero 30 lipca jeśli wcześniej @ nie przyjdzie. Moje sądne dni trwają od wczoraj do środy - w tych czterech dniach jest termin spodziewanej @. Największe prawdopodobieństwo dzisiaj i jutro ale dzisiaj miałam 13 dzień wyższej tempki, więc myślę, że dzisiaj już mnie oszczędzi :rofl2:
mazia i marlenka proszę wspomóżcie mnie swoim fasolkowym szczęściem w jakiś magiczny sposób!!! tak bym chciała razem z Wami przejść do wątku ciążowego - naprawdę się zżyłam :zawstydzona/y::happy:
byłam dzisiaj kilka godzin w pracy, ciągle mnie boli podbrzusze i to naprawdę dziwnie - inaczej niż zawsze i tego sobie nie wkręcam :tak:, jajniki kłują już rzadziej niż przedtem, poza tym żadnych objawów, od kawy mnie nie odrzuca, siku zawsze chodzę często więc nie widzę wielkiej różnicy :sorry:

Do góry