reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja tez juz po zakupach. moze mi zapasow starczy na nastepny tydzien:)
Eijf hotel rewelacja uwielbiam takie klimaty:) jak juz kupimy wlasne 4 kąty to wlasnie w takim stylu chcialabym go miec. a poki co sie nie przejmuje za bardzo ze mam np meble nie pasujace do siebi itd.

ja z zakupami sie powstrzymuje bo sie ciagle ludze ze w ciazy bede a potem to piernik wie jaki rozmiar bede miec hehe. jedyne co to kupilam sobie kiecke na Julebor ale jeszcze jest w Pl. a wogole to wlasnie odkrylam ze bede testowac w dniu imprezy hehe ciekawe..

Co u Was kobitki!!
Ja się rozchorowałam, ale lekarz zabronił jakichkolwiek lekarstw, tylko wszytko co naturalne. :-(No i tak się staram kurować żeby fasolce nie zaszkodzić!!:-)

A co u Was ??
nie jestem w stanie nadrobić tyle stron , bo kilka dni się nie pokazywałam!!
Może są zapatrywania na jakieś nowe fasolki!!!
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam i jak zawsze trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!:-):-)

Co u Was kobitki!!
Ja się rozchorowałam, ale lekarz zabronił jakichkolwiek lekarstw, tylko wszytko co naturalne. :-(No i tak się staram kurować żeby fasolce nie zaszkodzić!!:-)

A co u Was ??
nie jestem w stanie nadrobić tyle stron , bo kilka dni się nie pokazywałam!!
Może są zapatrywania na jakieś nowe fasolki!!!
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam i jak zawsze trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!:-):-)

aisim zdrowka!! wiem co to znaczy chorowac w ciazy bo to przechodzilam niestety, okropnosc!! kuruj sie:blink:
a u nas nic nowego. niestety nie ma nowych fasolek:-( ale nie tracimy nadziei.

hejka

zaglądam życzyć wam miłego wieczorku :))
widziałam ten występ z mam talent, dziewczyna swietnie to robi i uważam że własnie to się nazywa miec piekny talent :tak:

OK :) To ja też nie będę pisać na czerwono :tak:

eijf - hotelik super :-)

biedroneczka1980 - występ rewelacyjny. Nie przypuszaczałam, że tak można pięknie pokazać:-p

A u mnie tak sobie. Mąż w pracy do 23:00. Byłam u rodziców pół dnia i właśnie wróciłam. @ nie ma, ale do mojego położenia się spać ma czas (bo czekam na męża).
Mykam oglądać polski Mam Talent:-):-):-)
MIŁEGO WIECZORU!!!;-)

Ale sie objadlam tymi slodkosciami:-D
Aisim zdrowka zycze
A co do zakupow to ja tez chcialam sobie fajna sukienke ostatnio kupic, ale tez ludzilam sie ze moze zafasolkowalam i zrezygnowalam z niej bo byla bardzo dopasowana, no nic trza sie nastepnym razem decydowac i tyle. Teraz chodze za jakimis fajnymi kozaczkami

dziewczyny pokazywalam wam hotel a wlasnie odkrylam ze krecony tam byl jeden odcinek "sex and the city":))Jak fajnie.bardzo lubie ten serial i wlasnie obejrzalam odcinek z 6 sezonu (let there be light) i widzialam wnetrza tego hotelu na filmie.A przed nim kolejka "trendy" ludzi do klubu ktory sie tam znajduje.I ja tam bede pomykala:)))juz nie taka trendy ale zawsze
Oooo, to ciekawe:-), to sie Ci fajnie trafiło:-D

reklama
Do góry