A tu cos co mnie niezle poruszylo, niezla jest babka:
Szok, wydaje się nieprawdopodobne, jednak ludzie to mają talent. Pozazdrościć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tu cos co mnie niezle poruszylo, niezla jest babka:
Co u Was kobitki!!
Ja się rozchorowałam, ale lekarz zabronił jakichkolwiek lekarstw, tylko wszytko co naturalne. :-(No i tak się staram kurować żeby fasolce nie zaszkodzić!!:-)
A co u Was ??
nie jestem w stanie nadrobić tyle stron , bo kilka dni się nie pokazywałam!!
Może są zapatrywania na jakieś nowe fasolki!!!
Pozdrawiam Was serdecznie i ściskam i jak zawsze trzymam kciuki za wszystkie staraczki!!:-):-)
Oooo, to ciekawe:-), to sie Ci fajnie trafiłodziewczyny pokazywalam wam hotel a wlasnie odkrylam ze krecony tam byl jeden odcinek "sex and the city")Jak fajnie.bardzo lubie ten serial i wlasnie obejrzalam odcinek z 6 sezonu (let there be light) i widzialam wnetrza tego hotelu na filmie.A przed nim kolejka "trendy" ludzi do klubu ktory sie tam znajduje.I ja tam bede pomykala))juz nie taka trendy ale zawsze
no taka ciekawostkaOooo, to ciekawe:-), to sie Ci fajnie trafiło