reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Eijf -teraz spojrzalam na Twoj wykres i to moze Ty masz racje, bo z tego co pamietam przy zagniezdzeniu temp spada na 1 dzien a u Ciebie juz 2gi dzien nizsza....
wiesz temperatura sie nie przejmuje bo moim zdaniem nie jest niska i moze skakac jak sie obejrzy wykresy na ff.szcegolnie ze potem caly dzien i poznym wieczorem mam ponad 37 ale po prostu ja zawsze mam ok temperature i raz juz taka kropke mialam ,czy dwa razy nawet wiec dlatego mi sie to nie podoba...
noukie-grupe to ja stworzylam tylko nie wiem gdzie sie tam na niej pisze....no ale skoro mowisz ze "dziko" sie pisze to moze nie warto

reklama
Hope ja nic nie wiem o tym leku:eek:

Tempka spada przy zagniezdzaniu na ok 24 godz a skad wiadomo czy nie ma to akurat miejsca od rana do rana:sorry2: dlatego czasami moze byc obnizenie sie temperatury w dwoch dc:sorry:
optymistka:)
moim zdaniem 36,7 to jak najbardziej ok temperatura bo ta moja znajoma miala wlasnie taka przez caly czas a dopiero potem jedna kreske wiecej ale nie o to chodzi.ja zawsze taka mam.no ale nic,do konca tyg to tylko gdybanie pozostaje

noukie-zmiana tematu.co tam fajnego na zakupach kupilas.wczoraj to bylo?czy tak szybko czas leci ze wiecj minelo?ja powstrzymuje sie jak moge byc nic nie kupowac przed wyjazdem...ciekawe czy przyjdzie mi cos sobie kupic na wakacjach.chcialabym jeszcze jedne ugg'sy bo tak fajnie sie chodzi a gdybym byla w ciazy to i dla malenstwa od razu:)) i takie tam ale nie wiem jak to z wydatkami bedzie.na sama wycieczke poszlo "troche " wiecje niz przewidywalam...poza tym wiadomo ze trzeba tam sie przemieszczac,jesc(gdybym byla z dziewczynami to wiem ze bysmy sie poswiecily i np na mc donaldsie jechaly,ale moj sie na to nie nabierze.on musi miec porzadny posilek),placic za atrakcje.

noukie-zmiana tematu.co tam fajnego na zakupach kupilas.wczoraj to bylo?czy tak szybko czas leci ze wiecj minelo?ja powstrzymuje sie jak moge byc nic nie kupowac przed wyjazdem...ciekawe czy przyjdzie mi cos sobie kupic na wakacjach.chcialabym jeszcze jedne ugg'sy bo tak fajnie sie chodzi a gdybym byla w ciazy to i dla malenstwa od razu:)) i takie tam ale nie wiem jak to z wydatkami bedzie.na sama wycieczke poszlo "troche " wiecje niz przewidywalam...poza tym wiadomo ze trzeba tam sie przemieszczac,jesc(gdybym byla z dziewczynami to wiem ze bysmy sie poswiecily i np na mc donaldsie jechaly,ale moj sie na to nie nabierze.on musi miec porzadny posilek),placic za atrakcje.

Rozumiem bo z moim podobnie:sorry: bylam z siostra w Barcelonie to jakas pizze, salatke podjadlysmy i reszta na zakupki;-) a z moim druga tyle na jedzenie idzie:zawstydzona/y: no ale nic taki typ zreszta oni maja troche inna mentalnosc:-D

Co do zakupkow ostatnio przeginam:zawstydzona/y: wczoraj malego obkupilam pojechalam po kurtke i wrocilam z dwiema kurtkami:zawstydzona/y: no i jeszcze taka bluzeczka takie skarpetki:sorry2: fakt faktem tylko malemu wczoraj ale ostatnio przeciez 5 par butow kupilam (sobie 3 pary 2 pary M) stol wkoncu:sorry2: i ozdobki na choinke:sorry2: Boze Eijf za duzo za duzo:zawstydzona/y: koniec wydatkow:no: a jeszcze siostra dzwonila ze jakas dziewczyna jej do salonu bizuterie srebna przyniosla na sprzedaz i mozna po cenie hurtowej kupic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Rozumiem bo z moim podobnie:sorry: bylam z siostra w Barcelonie to jakas pizze, salatke podjadlysmy i reszta na zakupki;-) a z moim druga tyle na jedzenie idzie:zawstydzona/y: no ale nic taki typ zreszta oni maja troche inna mentalnosc:-D

Co do zakupkow ostatnio przeginam:zawstydzona/y: wczoraj malego obkupilam pojechalam po kurtke i wrocilam z dwiema kurtkami:zawstydzona/y: no i jeszcze taka bluzeczka takie skarpetki:sorry2: fakt faktem tylko malemu wczoraj ale ostatnio przeciez 5 par butow kupilam (sobie 3 pary 2 pary M) stol wkoncu:sorry2: i ozdobki na choinke:sorry2: Boze Eijf za duzo za duzo:zawstydzona/y: koniec wydatkow:no: a jeszcze siostra dzwonila ze jakas dziewczyna jej do salonu bizuterie srebna przyniosla na sprzedaz i mozna po cenie hurtowej kupic:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
to widze ze ty tez niezla jestes...ja juz w sumie nie szaleje tak z iloscia jak kiedys ale za to wydatki mam wieksze...potrafie tez kupic cos a potem tego nie nosic jak kozaki diesla,albo pojechac do antwerpii myslac ze tam w ndz sklepy otwarte i przeklinac bo oczywiscie nie sa.no i wlasnie wydalam o wiele za duzo.gdybym wiedziala ze jade to moze bym sobie darowala?moj tak samo nie zje byle czego tylko musi usiasc...jak bylismy w londynie to codziennie czasem podwojne sniadanie w restauracji.ja bym tam na zupkach chinskich przezyla jakbym z kolezanka byla:)

to widze ze ty tez niezla jestes...ja juz w sumie nie szaleje tak z iloscia jak kiedys ale za to wydatki mam wieksze...potrafie tez kupic cos a potem tego nie nosic jak kozaki diesla,albo pojechac do antwerpii myslac ze tam w ndz sklepy otwarte i przeklinac bo oczywiscie nie sa.no i wlasnie wydalam o wiele za duzo.gdybym wiedziala ze jade to moze bym sobie darowala?moj tak samo nie zje byle czego tylko musi usiasc...jak bylismy w londynie to codziennie czasem podwojne sniadanie w restauracji.ja bym tam na zupkach chinskich przezyla jakbym z kolezanka byla:)

No niestety u nas w niedziele pozamykane i bardzo dobrze:-D:-D:-D

A zakupy sie dopiero zaczna bo swieta i prezenty:sorry:

Wrzuc ten hotel:cool2:

wrzucam bo taki nietypowy:)az sama ciekawa jestem.wiesz to taki moj styl "strak,modern" w sumie ale podobno klub tam jest i strasznie glosno a wszedzie w ogole ciemno strasznie,na korytarzach tez.strach sie bac;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Fajnyyyy:-) tylko malo pokazane pokoje:eek: ciekawa jestem ciekawa:dry: ja lubie u kogos taki styl ale nie u siebie:sorry: u mnie musi toczyc sie zycie;-) w kuchni musi wisiec czosnek, rosnac ziolka na oknie nad zlewem, w salonie ogromne teakowe meble w ogrodzie polne kwiaty troche styl hotelu w ktorym spalas na tym weselu;-) ten moderny dla mnie troche za chlodny ja tez duzo przywiozuje uwage do drobnych rzeczy a w takim mieszkanku nie ma dla nich miejsca:cool2:

Do góry