reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

bardzo to dziwne, nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim. dziwne tez ze lekarze nie wiedza co to hmm..
ci lekarze w nl to rzadko cos wiedza...w pl pewnie cos by na to dostala przypuszczam.u nas wiem ze dostaje sie cos na podtrzymanie.tu tego nie praktykuja...no ale moze ona tak po prostu reaguje na rozciaganie sie macicy?

p.s. ogladam zdjecia na nk,znajomych itd.wiekszosc ma juz takie fajnie,starsze dzieci.dwojke lub trojke.najgorsze sieroty pozachodzily w ciaze...normalnie wszyscy nie ma.co ze mna nie tak?mowiac o znajomych to sobie mysle ze tak sie tu wywnetrzamy a przeciez zdarza sie ze ktos niepozadany to czyta.chocby ci nasi zanjomi.moze powinnysmy pomyslec o jakims zamknietym watku z ludzmi ktorzy tu sa.jest taka opcja

reklama
ci lekarze w nl to rzadko cos wiedza...w pl pewnie cos by na to dostala przypuszczam.u nas wiem ze dostaje sie cos na podtrzymanie.tu tego nie praktykuja...no ale moze ona tak po prostu reaguje na rozciaganie sie macicy?

p.s. ogladam zdjecia na nk,znajomych itd.wiekszosc ma juz takie fajnie,starsze dzieci.dwojke lub trojke.najgorsze sieroty pozachodzily w ciaze...normalnie wszyscy nie ma.co ze mna nie tak?mowiac o znajomych to sobie mysle ze tak sie tu wywnetrzamy a przeciez zdarza sie ze ktos niepozadany to czyta.chocby ci nasi zanjomi.moze powinnysmy pomyslec o jakims zamknietym watku z ludzmi ktorzy tu sa.jest taka opcja

to z waszymi lekarzami jest tak jak u mnie. kolerzanka poszla do jednego i stwierdzil ostre zapalenie drog oddechowych ale nic jej nie dal bo "samo przejdzie" koszmar!
dosc nietypowa ta reakcja ale moze cos tam uciska na jakis nerw i dlatego te bole.
a z tym zamknietym watkiem to niezly pomysl. ja sie kompletnie na tym nie znam ale jak ktos stworzy taki to mam nadzieje ze mnie przyjmiecie;-)

Kochane dziękuję za wsparcie! Mówi się trudno....poczekam do @ i wtedy zacznę kolejny cykl....wiem,że póki nie ma @ to jest nadzieja,ale ja wiem jak zachowuje się mój organizm z tabletkami....3majcie się!pa

to z waszymi lekarzami jest tak jak u mnie. kolerzanka poszla do jednego i stwierdzil ostre zapalenie drog oddechowych ale nic jej nie dal bo "samo przejdzie" koszmar!
dosc nietypowa ta reakcja ale moze cos tam uciska na jakis nerw i dlatego te bole.
a z tym zamknietym watkiem to niezly pomysl. ja sie kompletnie na tym nie znam ale jak ktos stworzy taki to mam nadzieje ze mnie przyjmiecie;-)
no ja tez nigdy nie wnikalam w to ja sie cos takiego zaklada ale chyba czulabym sie pewniej wiedzac ze czytaja to tylko dziewczyny ktore znam...reszta nowych moze sobie tu na watku pisac i ktora z nas chce to moze nadal pisac na otwartym.w akzdym razie czasem mam wrazenie ze poniewaz opisujemy szczegoly z naszego zycia nie tylko dotyczace staran to latwo nas pokojarzyc.przeciez to sie w google wszystko wyswietla.juz raz byl przypadek (nie moge sobie przypomniec kto to byl) ze kogos znajoma rozpoznala...moze ktoras z dziewczyn bardziej kumata jest i cos takiego zalozy.

no ja tez nigdy nie wnikalam w to ja sie cos takiego zaklada ale chyba czulabym sie pewniej wiedzac ze czytaja to tylko dziewczyny ktore znam...reszta nowych moze sobie tu na watku pisac i ktora z nas chce to moze nadal pisac na otwartym.w akzdym razie czasem mam wrazenie ze poniewaz opisujemy szczegoly z naszego zycia nie tylko dotyczace staran to latwo nas pokojarzyc.przeciez to sie w google wszystko wyswietla.juz raz byl przypadek (nie moge sobie przypomniec kto to byl) ze kogos znajoma rozpoznala...moze ktoras z dziewczyn bardziej kumata jest i cos takiego zalozy.
wystarczy ze ktoras zalozy grupe spolecznosciowa i przyjmie pozostale.tak to sie chyba nazywalo.no a reszte to pisze sie chyba jak na watku otwartym.to chyba latwe.zaraz moze zaloze i zobaczymy czy to dziala.poza tym poczekam co reszta na to.byc moze potrwa pare dni zanim zbiora sie dziewczyny ktore rowniez nie czuja sie komfortowo piszac wszystko na otwartym

Ostatnia edycja:
hej!

jagódka
trzymam kciuki! zgodnie z hasłem , póki @ nie ma piłka jest w grze;-)

eijf
jeśli chodzi o grupę zamkniętą jestem za

hej!

jagódka
trzymam kciuki! zgodnie z hasłem , póki @ nie ma piłka jest w grze;-)
Jagodko martilla ma zupełną rację:tak:, jak jeszcze @ nie ma zaciskam kciukasy

A u mnie szaro buro i nic mi się nie chce, miałam tyle planów związanych z dzisiejszym dniem a jak narazie nawet obiad odwlekam w czasie:zawstydzona/y:
Może druga połowa dnia będzie lepsza, taką mam nadzieję

chyba zalozylam he he...na pewno beda w niej pisac te ktore sa weterankami na forum.macie pomysly jak tym kierowac?Ja tylko zalozylam ale chce by to byla NASZA grupa.bedziemy w niej pisac tak jak pisalysmy do tej pory z tym ze osoby z zewnatrz nie beda mialy wgladu.jeszcze musze zobaczyc co i jak i poczekac na wszystkie dziewczyny.
martilla-zaraz cie zaprosze na probe:)albo sama sie zapros bo nie wiem jak to dziala.a inna niech sprobuje zobaczyc czy widzi to co piszemy:)

reklama
eijf
Ty jako założycielka musisz wysłać zaprosznie, ja sama nie mogę :-)
jest tam opcja dolacz do grupy.wiec dolacz:) i zobaczymy jak to wyglada.czy to tylko grupa czy mozna tam pisac?wejdz na moj profil

p.s.juz zaprosilam i co dalej he he.widze ze mozna dyskusje prowadzic ale gdzie?

Ostatnia edycja:
Do góry