reklama
Kusska cykl jest straconym jeśli nie ma starań, i tak bez monitoringu nigdy nie wiadomo dokładnie kiedy była owu, zresztą dokładny dzień nawet nie jest potrzebny jeśli starania regularne :-)
dlatego licze na to ze owu byla tak jak mi wyznaczyl ff ewentualnie dzien pozniej heh. 21dc mialam tempke 37 czyli jeszcze w miare normalna ale juz 22dc mialam 38 wiec obie zaznaczylam jako zaklocone. no coz bedzie co ma byc a z tym sluzem to bylo dziwne bo w sumie byl juz taki metny ale nadal sie ciagnal i uczycie wilgotnosci bylo, nie wiedzialam co zaznaczyc choc teraz bardzie na creamy mi to wyglada hehe
uciekam, zyczę Wam miłego weekendu, owocnych starań albo wypaśnych testów, w zależności od dc :-)
tak jak mowilam wyjdzie za kilkanascie dni
tobie rowniez milego weekendu zycze!!
Scully
mamusia :)
Na początek witam wszystkie kobietki:-)
jagódka1231 -ja tam jeszcze trzymam kciuki za ciebie;-)
Jeszcze nie ma, ale ostatnio w takim terminie dostałam pod wieczór... Brzuszek już mnie trochę pobolewa...i humory mam...:-( Mój już dostał z 5 okrzanów...za co? a bo ja wiem...:-(Scully jak tam twoja @ jest czy nie ma?
jagódka1231 -ja tam jeszcze trzymam kciuki za ciebie;-)
eijf
Fanka BB :)
dopiero poczatek.pecherzyk w macicy.za male by mogli powiedziec ktory tydz.chyba 4.w kazdym razie ona mowi ze w nocy ma potworne bole(czy w dzien) ktore trwaja z 10-15 min tak ze nogi jej dretwieja i np sie poci.czegos takiego nie slyszalam,ale moze kazdy reaguje ianczej...Eijf dziwne te bóle rzeczywiście, na pewno musi się upewnić, że to nie pozamaciczna. ale rozumiem, że już jej znaleźli pęcherzyk w macicy? który to tydzień?
eijf
Fanka BB :)
emma-fajnie ze nie opuscials nas na dobre.ja tez mam momenty w ktorych albo nie chce mi sie czytac albo pisac szczegolnie gdy nie jestem w temacie,ale mimo wszystko kusi by posprawdzac co u znajomych
kusska-wiem ze brakuje nam wiary ale cykl rzeczywiscie jest stracony jak sie nic nie robi.reszty nie przewidzisz.ta moja znajoma miala cykle jak z kosmosu.wlasciwie nie wiedziala czy ta jej owu byla czy nie.cykle od 33 do ponad 50 dni i widzisz,udalo sie jej szybciej niz mnie.
a u nas szaro,kolezanka odwolala spotkanie wiec ja sobie polenie sie w domu.a co.troche posprzatam ale poza tym nawet nigdzie nie wychodze.oh jeszcze 2 tyg i wakacje mammam nadzieje ze omina nas chorobska.staram sie jak moge.wlasnie wycisnelam swieze owoce.wiadomo witamina c.w ogole pozeram kanapki z ogorkiem kiszonym i cebula...ta znajoma wlasnie kisila ogorki i tak u niej podpztrzylam.zawsze mam takie etapy ze na cos mnie wezmie i potem jadam to do znudzenia.
kusska-wiem ze brakuje nam wiary ale cykl rzeczywiscie jest stracony jak sie nic nie robi.reszty nie przewidzisz.ta moja znajoma miala cykle jak z kosmosu.wlasciwie nie wiedziala czy ta jej owu byla czy nie.cykle od 33 do ponad 50 dni i widzisz,udalo sie jej szybciej niz mnie.
a u nas szaro,kolezanka odwolala spotkanie wiec ja sobie polenie sie w domu.a co.troche posprzatam ale poza tym nawet nigdzie nie wychodze.oh jeszcze 2 tyg i wakacje mammam nadzieje ze omina nas chorobska.staram sie jak moge.wlasnie wycisnelam swieze owoce.wiadomo witamina c.w ogole pozeram kanapki z ogorkiem kiszonym i cebula...ta znajoma wlasnie kisila ogorki i tak u niej podpztrzylam.zawsze mam takie etapy ze na cos mnie wezmie i potem jadam to do znudzenia.
reklama
dopiero poczatek.pecherzyk w macicy.za male by mogli powiedziec ktory tydz.chyba 4.w kazdym razie ona mowi ze w nocy ma potworne bole(czy w dzien) ktore trwaja z 10-15 min tak ze nogi jej dretwieja i np sie poci.czegos takiego nie slyszalam,ale moze kazdy reaguje ianczej...
bardzo to dziwne, nie spotkalam sie jeszcze z czyms takim. dziwne tez ze lekarze nie wiedza co to hmm..
Podziel się: