reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Eijf nie wiem czy ta grupa jest zamknieta bo bez problemu do niej dolaczylam. probowalam cos znalezc na ten temat ale nic ciekawego nie udalo sie odszukac.

agutka ty jestes moderatorem moze wiesz cos o grupach spolecznosciowych??
jes jest.dolaczylas bo cie zaprosilam:)

no nic,zobaczymy.spytalam kogos kto tez ma taka grupe.szkoda ze ten watek nie jest zamkniety.poki co na razie zostawiam jak jest a jak cos bede wiedziala to sie dowiecie.
na razie zmykam

reklama
No właśnie - założyciel musi pozapraszać. ;-)

A co do wątków zamkniętych,to trzeba poprosić o to administratorkę,żeby w "Albumie rodzinnym" utworzyła wątek,w którym można by było pisać. Robiłyby to tylko wybrane osoby. ;-) W sensie zaufane. :tak:

No właśnie - założyciel musi pozapraszać. ;-)

A co do wątków zamkniętych,to trzeba poprosić o to administratorkę,żeby w "Albumie rodzinnym" utworzyła wątek,w którym można by było pisać. Robiłyby to tylko wybrane osoby. ;-) W sensie zaufane. :tak:

a czy jest mozliwosc prowadzenia dyskusji w ramach grupy spolecznosciowej?? i jak tak to czy nie wiesz jak to sie robi??

a czy jest mozliwosc prowadzenia dyskusji w ramach grupy spolecznosciowej?? i jak tak to czy nie wiesz jak to sie robi??

Właśnie nie wiem,jak jest z tymi grupami czy jest możliwość ukrycia pisania... :sorry2:
Myślę,że najlepszym wyjściem byłoby założenie tych ukrytych wątków,o których pisałam wyżej i poprostu,jeśli reszta wyrazi zgodę,dodawać kolejne użytkowniczki do ukrytych wątków. ;-)
Tylko wtedy przydałby się tam Wam moderator,którego sobie wybierzecie,no i on tam o wszystko będzie jakby dbał. :-p ;-)

aha, dzeki za informacje. trzebabedzie poczekac z tym do konca weekendu az sie wszystkie dziewczyny wypowiedza.
uciekam do obiadku. milego popoludnia zycze!!

ja jestem za.chcialabym by ten watek byl watkiem zamknietym.moze spytac admina?jest nas i tak wiele a poza tym jak mowilam jest szansa ze te nasze intymne wywody zostana przez kogos( typu:nasz znajomy) czytane.juz raz tak bylo.

ja jestem za.chcialabym by ten watek byl watkiem zamknietym.moze spytac admina?jest nas i tak wiele a poza tym jak mowilam jest szansa ze te nasze intymne wywody zostana przez kogos( typu:nasz znajomy) czytane.juz raz tak bylo.

Ja też jestem za. Bez względu na to,czy będę miała do niego dostęp,czy nie - bo krótko z Wami jestem. ;-) Ale powiem Wam,że te ukryte wątki,to straszliwa wygoda! :tak: Tylko wiadomo - ostrożnie też trzeba dodawać kolejne "nowe" osoby. ;-)

reklama
Ja też jestem za. Bez względu na to,czy będę miała do niego dostęp,czy nie - bo krótko z Wami jestem. ;-) Ale powiem Wam,że te ukryte wątki,to straszliwa wygoda! :tak: Tylko wiadomo - ostrożnie też trzeba dodawać kolejne "nowe" osoby. ;-)
ja też jestem za można by dodat osoby z listy staraczek które tu z nami pisza i się udzielają :-)

Do góry