Miałam milczeć, ale codziennie was podczytuję i muszę się po raz pierwszy nie zgodzić z emmą eijf - to, ze tempka Ci dziś spadła nie musi oznaczać, ze będzie @, ponieważ dziś masz 7dpo. i spadek temperatury może się równie dobrze wiązać z zagnieżdżaniem a wtedy często dochodzi do krótkotrawałego spadku.
Agniesia ale przecież ja nic takiego nie napisałam! w ogóle nie komentowałam tempek Eijf (wiadomo że za wcześnie na to), chyba z kimś Ci się pomyliłam :-)
a ja tez się dystansuję do wszystkiego, ech....
reklama
eijf
Fanka BB :)
no wlasnie tez zaczelam szukac he he.Miałam milczeć, ale codziennie was podczytuję i muszę się po raz pierwszy nie zgodzić z emmą eijf - to, ze tempka Ci dziś spadła nie musi oznaczać, ze będzie @, ponieważ dziś masz 7dpo. i spadek temperatury może się równie dobrze wiązać z zagnieżdżaniem a wtedy często dochodzi do krótkotrawałego spadku.
Agniesia ale przecież ja nic takiego nie napisałam! w ogóle nie komentowałam tempek Eijf (wiadomo że za wcześnie na to), chyba z kimś Ci się pomyliłam :-)
a ja tez się dystansuję do wszystkiego, ech....
no i agniesiar-dzieki za troske ale to ze jutro nawet bedzie wyzsza(jesli) tez nic nie oznacza.ja tak mam.raz nawet w dniu @ mialam jeszcze 37...
eijf
Fanka BB :)
emma-i ciebie pociesze (choc sama bym sie zaryczala gdyby mi jeszcze dluzej niz pol roku starac sie przyszlo.choc jak przyjdzie to co mi innego pozostaje jak zaakceptowac...)nasi znajomi starali sie 3 lata.w ogole sprawa nie wygladala ciekawie zarowno z jej jak i z jego strony a dzis sa w 3 mc ciazy...los wynagrodzil im cierpliwosc.ja bym wolala tego uniknac ale jak widac wszystko moze sie zdarzyc
agniesiar
Marzymy o II serduszku
agniesiar-ale u mnie jeszcze daleko do @jeszcze prawie tydzien.chodzi o to ze od 5dpo czuje jakby mnie miala nawiedzic ale az tak chyba nie przyzpieszy
po prostu dokucza mi podbrzusze(dosyc wczesnie),jajniki i pachwiny.a tym lekkim spadkiem to sie raczej nie przejmuje.temperatury czy w ciazy czy nie lubia sie "hustac"
To, że się czujesz inaczej i boli Cię podbrzusze- to bardzo dobrze - mam nadzieje że to .......;-)
Emma - przepraszam, za szybko przeczytałam i chyba faktycznie źle Cię zrozumiałam!
A jeżeli chodzi o pomysł z brakiem termometru to POPIERAM!!!! Takie oderwanie i brak ciągłego badania może tylko pomóc - bawcie się dobrze i idźcie na żywioł !!!
agniesiar
Marzymy o II serduszku
ok dziewczyny.mile grono dzis ale zmykam na impreze.pa pa
Szkoda, ze uciekasz - miłej imprezki!!!
Scully
mamusia :)
:-)
marzi55 i maćku - ja też mam 25 lat i staram się o 1 ziarenko, więc nie jesteście same ;-)
Tośka32 - wiem, że do głupio zabrzmi, ale CIESZ SIĘ!! Z czego? Że ci to wykryli, bo na pewno uda się wszystko ładnie wyleczyć Trzeba się cieszyć, bo zawsze mogli nic nie wykryć i dopiero by się narobiło..., aż nie chcę o tym myśleć!! A tak to teraz dbaj o siebie i zajmij się zdrówkiem A później wrócisz i zafasolkujesz :-) Zdrówka;-);-);-)
magdaso3 - witaj;-) i życzę zafasolkowania ;-)
Hm... a u mnie?... 43dc i jutro czekam na @ test z 42dc przesądził więc lepiej żeby się nie spóźniła:-( tylko czemu nie cieszy już mnie, że zacznę 2 cykl starań...???:---(
marzi55 i maćku - ja też mam 25 lat i staram się o 1 ziarenko, więc nie jesteście same ;-)
Tośka32 - wiem, że do głupio zabrzmi, ale CIESZ SIĘ!! Z czego? Że ci to wykryli, bo na pewno uda się wszystko ładnie wyleczyć Trzeba się cieszyć, bo zawsze mogli nic nie wykryć i dopiero by się narobiło..., aż nie chcę o tym myśleć!! A tak to teraz dbaj o siebie i zajmij się zdrówkiem A później wrócisz i zafasolkujesz :-) Zdrówka;-);-);-)
magdaso3 - witaj;-) i życzę zafasolkowania ;-)
Hm... a u mnie?... 43dc i jutro czekam na @ test z 42dc przesądził więc lepiej żeby się nie spóźniła:-( tylko czemu nie cieszy już mnie, że zacznę 2 cykl starań...???:---(
K
Kinga85
Gość
witam Cię i ja! życzę Ci abyś długo nie musiała się staraćWitam:-) czy przyjmiecie do waszego grona kolejna Staraczkę ? chociaż dopiero sie zdecydowałam mam nadzieje , że długo niepotrwaja starania ( Paulinka była poczęta w ciagu miesiaca tak nam sie spieszyło :-) ) pozdrawiam serdecznie
Każda z nas marzy o szybkim zafasolkowaniu! Powodzenia!
Miłego wieczorku girls ;-)
reklama
skoro piszesz Tośka że nie musi to być nic groźnego, to trzymam kciuki, żeby tak właśnie się okazało.
Eijf jedna moja koleżanka zaciążyła po 4 latach starań, druga po 6. fajnie że im się udało ale ja sobie nie wyobrażam takiego scenariusza dla siebie.
Eijf jedna moja koleżanka zaciążyła po 4 latach starań, druga po 6. fajnie że im się udało ale ja sobie nie wyobrażam takiego scenariusza dla siebie.
Podziel się: