jagodka1231
Fanka BB :)
Hohohoooo,ale tutaj ciszaaaa.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tam,hehehe. ;-)
O sobie,hm... Mam na imię Agnieszka, lat 25 prawie.;-)
Szczęśliwa Mama Zuzi od 09.09.2006r. :-) Przez 2 pierwsze lata życia mojej Córci byłyśmy same,bo komuś się odwidziało "tatusiowanie" już w 3cim miesiącu ciąży...
Pod koniec sierpnia 2008r. poznałam Grześkowego ;-),a 1.08.2009r. wzięłam z Nim ślub. :-)W lipcu odstawiłam tabletki i ... nic. :-(
straszna ta cisza dzisiaj nikt nic nie pisze:-(Ciszaaaaaa dzis na forum
Kinga jak tam?????????
To zdrowka zdrowka i zdrowka zycze i trzymaj sie dzielnie ;-)dzisiaj w ogóle jest paskudny dzień, mam nadieję ze samo m przejdzie, ja nienawidzę lekarzy![]()
To super ze juz papiery masz do odbioru i koniecznie rezerwuj a pozniej sie pochwal co i jak ;-)dopiero zaczne was czytac.jestem strasznie podekscytowana bo przyszedl mi dzis paszport ale nie bylo mnie w domu a trzeba osobiscie odebrac.aaa!No i jutro tez nie mam jak,chyba ze w srode...Usram sie do srody bo strasznie niecierpliwa jestem i chce miec juz dowod ze ta wiza tam jest!Tzn wiem ze mi ja dali ale zanim zarezerwuje chce widziec na wlasne oczy!No a rezerwowac chce juz!kuc zelazo poki gorace!Jezu jeden krok do wyjazdu blizej!
A co do ff to glupi jest i sie nie zna.Jak mogl mi dzis wyznaczyc owu.jestem przekonana ze jej nia mialam .Raz ze mialam wtedy sluz nieplodny na 100 %.Poza tym to sa temperatury jakie mam w I fazie.Owu u mnie jak w zegarku i jak w zegarku pojawil sie dzis sluz plodny.jak na lekarstow go ale jest!Po wpisaniu 'eggwhite", tak jak przypuszczalam,ff zmienil decyzje
![]()
Oj koniecznie odwiedz lekarza skoro jakies chorubsko Cie dopada trzymaj sie cieplutko i zdrowka zycze;-)Cześć Dziewczynki,
ja dzisiaj na krótko, bo jestem tak chora, że szok...boli mnie gardlo, amm straszny kaszel, trochę pobolewają mnie mięci i pulsuje głowa... nie wiem skąd poderwałam takie cholerstwo...
Dzisiaj pierwszy dzień bez Duphastonu, póki co @ jeszcze się nie zjawiła... ale spodziewam się, że niebawem przyjedzie... strasznie pobolewają mnie jajniki... raz jeden, raz drugi... jakoś tak dziwnie...
A tak poza tym to słońce troche wyszło w Warszawie... miejmy nadzieję, że zwiastuje coś dobrego...;-)![]()
To miejmy nadzieje ze to jakis dobry zwiastun, trzymam kciuki ;-)ja też 3mam kciukasy!!!! za was dziewczyny
Ja dziś idę do ginekologa bo niepokoi mnie ból piersi. Od wczoaraj wieczor chodzę po ścianach z bólu... leżec nie moge i jak chodze tez boli mniej ale boli....:-(
Dzwoniłam i chciał abym przyszła na badanie.
SERDECZNE GRATULACJE ahh co za cudowne wiesci oby wiecej takich ;-) i lapie fluidkiCześć dziewczyny!
Chciałąm się Wam pochwalić....tylko nie zróbcie ze mnie chwalipięty!!!
Wczoraj byłam na badaniach beta HCG - wyszedł poziom 829!!
Dziś poszłam z rana do lekarza jestem w 5 tygodniu i widziałam moja fasolkę na USG - kurcze taki malutki czarny punkcik, tak się wzruszyłam, ze się poryczałam u tej lekarki ;-)) ale mówię Wam zajebiste uczucie i OGROMNIAŚCIE Z CAŁEGO SERDUCHA WAM TEŻ TEGO ŻYCZĘ I MOCNO W TO WIERŻĘ ZĘ SIE I WAM UDA!!!
Na razie mam się wysypiac, odpoczywać i dobrze się odżywiać!! Brać folik i żelazo bo niedawno miałąm anemię!!! no i chyba tyle!!
Agniesiar i jagódka - starajcie się na maxa w tym cyklu!! (mi sie chyba udało dzień przed owulacją) trzymam za Was kciuki!!
Maćku - ja nie biegam częściej siku, ale od tygodnia wstaje w nocy jeden raz, a nigdy mi się to nie zdarzałao!! wiec kto to wieco to zwiastuje!!
Marzi - a ty gdzie się tak zaprawiłaś??? Może idź do lekarza!
Buziaki moje kochane!!!:-):-):-)
Dokladnie poki nie ma @ to nei ma co skreslac cyklu ;-)Noukie, nic sie nie denerwuj... ja tez czekam... ale dopóki nie ma @ jest jeszcze nadzieja...![]()
Trzymam i ja kciuki ;-) i tak jak wszystkie czekam na wiesciGRATULUJĘ!!! Bardzo się cieszę, że u Was wszystko OK.
Ja idę dzisiaj na USG, nie byłam jeszcze na bhCG więc pewnie dostanę skierowanie. Trzymajcie kciuki aby Fasolinka już się pokazała.
Rowniez witam na tym watku i zycze owocnych staranekDzień dobry,czy mogę nieśmiało dołączyć...?;-)
Koniecznie zagladaj od czasu do czasu, i caly czas bede trzymac kciuki ;-)Czesc dziewczyny
Wpadam tylko na chwilke napisac co tam u mnie, wiec u lekarza w koncu w piatek nie bylam bo bylismy z B na zakupach i troche sie zagapilismy, a w drodze do domu byly takie korki, no ze niestety musialam zadzwonic i w ostatnij chwili odwolac bo i tak bym nie zdazyla, ale nic tam w Polsce sobie pojde na badania krwi to sobie sprawdze te hormony wszystkie przy okazji, no o ile wogole pojde bo sie tak zastanawiam zeby po prostu narazie moze troche wyluzowac i predzej cos z tego bedzie niz z lazenia po lekarzach.
Takze tak jak mowie odpuszczam troche tym bardziej, ze bedziemy sie za niedlugo przeprowadzac wiec narazie jakos moje mysli bardziej wedruja w strone tej przeprowadzki i urzadzenia mieszkania, a nie dziecka no ale zobaczymy jak sie dni plodne zaczna ( tzn dni plodne w przylym cyklu, bo ten odpada i tak czy siak ) to pewnie juz tak nie bede mowic ;-)
Narazie tez bede troche rzadziej do Was zagladac bo mysle, ze to forum jednak w pewien sposob tez podkreca moje ciagle myslenie o dziecku, a chce sobie zrobic mala przerwe od tych moich mysli ( nie od Was kochane tylko w sumie od samej siebie, ze tak powiem ;-)) W dalszym ciagu kibicuje wszystkim i bede czasem zagladac do Was ;-) takze owocnych staranke zycze i Wam i sobie hehe;-)
buziaki ;-)
Cześć dziewczyny!
Chciałąm się Wam pochwalić....tylko nie zróbcie ze mnie chwalipięty!!!
Wczoraj byłam na badaniach beta HCG - wyszedł poziom 829!!
Dziś poszłam z rana do lekarza jestem w 5 tygodniu i widziałam moja fasolkę na USG - kurcze taki malutki czarny punkcik, tak się wzruszyłam, ze się poryczałam u tej lekarki ;-)) ale mówię Wam zajebiste uczucie i OGROMNIAŚCIE Z CAŁEGO SERDUCHA WAM TEŻ TEGO ŻYCZĘ I MOCNO W TO WIERŻĘ ZĘ SIE I WAM UDA!!!
Na razie mam się wysypiac, odpoczywać i dobrze się odżywiać!! Brać folik i żelazo bo niedawno miałąm anemię!!! no i chyba tyle!!
Agniesiar i jagódka - starajcie się na maxa w tym cyklu!! (mi sie chyba udało dzień przed owulacją) trzymam za Was kciuki!!
Maćku - ja nie biegam częściej siku, ale od tygodnia wstaje w nocy jeden raz, a nigdy mi się to nie zdarzałao!! wiec kto to wieco to zwiastuje!!
Marzi - a ty gdzie się tak zaprawiłaś??? Może idź do lekarza!
Buziaki moje kochane!!!:-):-):-)
Czesc dziewczynyzaraz pewnie na mnie pokrzyczycie tu, ale rano testowalam
nigdy jeszcze nie widzialam tak wyraznej jednej krechy
:-
-
-( Tempka tez nie wiem jaka bo cala noc nie spalam
Ach pewnie znowu bedzie nic nic nic.......:-( A w tych przerwach miedzy snem a nie snem w nocy snil mi sie test z dwoma kreskami
Aisim gratuluje potwierdzenia![]()
My wszystkie szalone jesteśmy i tyle...;-)
a ja latam co chwilę do toaletyzobaczyć czy 2 juz przyszła... bo mam jakoś mokrawo...no i ten ból jajników... wydaje mi sie taki jak na @ a jednak troche inny... jak sie okazę że ten Duphaston mi nie pomógł a zaszkodził to normalnie lekarza własnoręcznie chyba uduszę!!!!!
![]()