reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ilonka-noukie dobrze ci odpowiedziala.to nie ma znaczenia raczej z zajsciem w ciaze.tez mialam podniesione lekko limfocyty a kilka tyg pozniej juz nie.

noukie-ja bym nic nie odejmowala.organizm sie dopasuje a ty i tak jestes juz w fazie wyzszych.Nie ma wiekszego znaczenia chyba.co innego u mnie kiedy owu wypatruje(choc przyznam ze duuzo mniej w tym mc o tym mysle).Ladna temperatura tak w ogole.mozesz najwyzej zaznaczyc inny czas.tam sie wpisuje o ktorej mierzysz i o ktorej dzis zmierzylas ale po przestawieniu czasu juz bym tak zostawila

ilonka-noukie dobrze ci odpowiedziala.to nie ma znaczenia raczej z zajsciem w ciaze.tez mialam podniesione lekko limfocyty a kilka tyg pozniej juz nie.

noukie-ja bym nic nie odejmowala.organizm sie dopasuje a ty i tak jestes juz w fazie wyzszych.Nie ma wiekszego znaczenia chyba.co innego u mnie kiedy owu wypatruje(choc przyznam ze duuzo mniej w tym mc o tym mysle).Ladna temperatura tak w ogole.mozesz najwyzej zaznaczyc inny czas.tam sie wpisuje o ktorej mierzysz i o ktorej dzis zmierzylas ale po przestawieniu czasu juz bym tak zostawila

Chcialm troche odjac bo strasznie wysoko mi nabilo 37.15:dry:

No a ja wypatruje owu choc naprawde malo o staraniach mysle w tym mc bo mi wyjazd glowe zaprzata.bardzo bardzo chce pojechac szczegolnie ze moj ma jakis dom na oku i potem to nic z tego.Troche komplikacji sie pojawilo w zwiazku z rezerwacja i na razie czekam na wize ktora mam nadzieje przyjdzie w tym tyg!Mojego nie za bardzo ciagnie do miast ale go przekonalam.Zreszta w innych dobrze sie bawilismy.Problem w tym ze te wycieczki sa bardzo drogie jak na miasto i trudno znalezc cos wzglednego.Za mniej niz 700 od osboby(bez jedzenia i innych atrakcji) nic nie mozna znalezc.No wiec kliknelam na rezerwuj ale juz nieaktualne a wszystko inne drozsze.No wiec znow cos wzglednego znalazlam i okazalo sie ze wszystkie wyloty z brukseli...Bo z NL duzo drozej (o 400e wiec naprawde roznica).Jakos przekonalam mojego do wylotu z belgii ale wychodzi na to ze jeszcze tam musimy dojechac i zaplacic za parking ok stowy...No i jescze ta znaleziona wycieczka musi byc aktualna!Musze czekac kilka dni zanim dostane wize ale mam nadzieje ze sie uda.mam taka ogromna nadzieje!skoro juz papiery zalatwilam i przekonalam mojego na wyjzd do miasta oraz na wylot z jeszcze innego kraju...chcialabym to juz zalatwic bo sie bede bala ze zas cos nie tak

Chcialm troche odjac bo strasznie wysoko mi nabilo 37.15:dry:
Oj to nie wiem.W sumie niby odejmuje sie 0,5 stopnia po pol godz.ale on sam odejmie,tzn zaznaczy to jakos jesli temperatura zmierzona byla o innej porze.
Ja dopiero teraz zajarzylam ze dzis tez pol godz pozniej mierzylam a wszystko przez to ze moj telefon automatycznie sie przestawil...spojrzalam na czas i myslalam ze to stary a zarowno telefon i komputer sie poprzestawialy same

Oj to nie wiem.W sumie niby odejmuje sie 0,5 stopnia po pol godz.ale on sam odejmie,tzn zaznaczy to jakos jesli temperatura zmierzona byla o innej porze.
Ja dopiero teraz zajarzylam ze dzis tez pol godz pozniej mierzylam a wszystko przez to ze moj telefon automatycznie sie przestawil...spojrzalam na czas i myslalam ze to stary a zarowno telefon i komputer sie poprzestawialy same

No wlasnie:sorry2: Eijf wydaje mi sie zebys jednak pojechala do NY kurcze moze sie juz taka okazja nie trafic a na wyspy cieple zawsze mozna jechac nawet z maluszkami;-)

Nouke masz tak samo wysoką jak i ja:) nie martw sie na pewno jest tak jak ma byc:tak:;-) ktory d.c.??

Boje sie ze ta wysoka tempka przez to ze zle zmierzylam:sorry2:, dzis u mnie 22 dc 8 dpo;-)

Noukie-tak to sobie wlasnie tlumaczylam.Predzej wezmie sie dziecko na wyspy niz do miasta.Poza tym chcemy dom kupic i na razie sie skonczy pewnie.No ale teraz niech ja cos znajde bo wczoraj to co znalazlam bylo nieaktualne.No i jak mowilam najpierw do belgii musimy sie tluc.Niech ta wiza juz przychodzi bym mogla dzialac.Niby wysylaja tego samego dnia ale poczta w pn nie chodzi wiec conajmniej do wt,sr czekac musze:(

ja bym te temperature tak zostawila i mierzyla dalej bo czas i tak sie przestawil.Nie sadze by najblizsze dni mialy znaczenie.Po prostu musi byc wysoka i nie spasc.piekna masz te temperature bo w ubieglym cyklu tak skakala

reklama
Noukie-tak to sobie wlasnie tlumaczylam.Predzej wezmie sie dziecko na wyspy niz do miasta.Poza tym chcemy dom kupic i na razie sie skonczy pewnie.No ale teraz niech ja cos znajde bo wczoraj to co znalazlam bylo nieaktualne.No i jak mowilam najpierw do belgii musimy sie tluc.Niech ta wiza juz przychodzi bym mogla dzialac.Niby wysylaja tego samego dnia ale poczta w pn nie chodzi wiec conajmniej do wt,sr czekac musze:(

ja bym te temperature tak zostawila i mierzyla dalej bo czas i tak sie przestawil.Nie sadze by najblizsze dni mialy znaczenie.Po prostu musi byc wysoka i nie spasc.

Pewnie, sluszne podejscie, taka wyprawa to wyprawa zycia a pozniej wakacje all in na wyspach;-) jakbys czegos potrzebowala a propo Belgii to ja chetnie pomoge;-)

Zostawie ta tempke co ma byc to i tak bedzie:tak: kilka podejsc dalo mi na wstrzymanie i jakos tak light podchodze:-)

Do góry