reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

mazia
super ,że sie odezwałaś i u Ciebie wszystko w porządku! koniecznie daj nam znać jaka płeć jak już się dowiesz! no a jak tam stresik jest przed ślubem?:-D kurde mam nadzieję,że wrzucisz jakieś foty tu na BB bo ja nie mam Cię w znajomych na nk..
u mnie mazie w kontaktach znalezc mozesz.bo potem pewnie tez chcesz zdjecie malucha ogladac:)

p.s. mazia-ale ubranek chyba nigdy nie za wiele nie?bo ja ci cos obiecalam...

reklama
mazia
jeśli nie masz nic przeciwko to wyślę Ci zaproszenie na nk, tylko nie wiem kogo szukać :-) jakieś inicjały chociaż mogę prosić??:-)
bardzo fajna ta sukienka, znajoma miała podobną , na żywo jeszcze lepiej wygląda:-)

MArtilla stresiku na rayie nie mam.MoZE TO jeszcze do mnie nie dotarło.Zacznie się pewnie o godzinie 14 a slub mam na 15.

Eijf co do Robale to moim zdaniem ona miała jakieś problemy psychiczne inaczej tego nie mozna nazwac.Szkoda mi jej na prawde.Bardzo chciała dziecka.
A co do sukni to mam taką !!!!!!!!!!SUKNIA ŚLUBNA MS MODA OLIWIA!!!!!!!!!!! (792685024) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,ze ja mam w kolerze białym i inne bolerko.
PS. oczywiscie ,ze ubranek nigdy nie za duzó ja i tak jeszcze po sklepach poszaleje chociaż juz mam 3 kartony:D

Eijf zmiana czasu ma znaczenie tylko jeśli wypada dokładnie w okolicy spodziewanego skoku, a u Ciebie do niego chyba jeszcze parę dni? organizm szybko się przystosowuje, tzn w niedzielę powinno się zmierzyć wg starego czasu a juz w poniedzialek wg nowego, bo zegar biologiczny się dostosuje.

Zielona są choroby które dają fałszywie pozytywny wynik testu ciązowego, z pierwszej lepszej ulotki:
7. Czy pozytywny wynik może oznaczać coś innego niż normalną ciążę?
W pewnych stanach patologicznych poziom hCG w moczu może być podwyższony, np.: ciąża pozamaciczna, torbiele jajników, niektóre choroby nowotworowe.

ale u Ciebie te kreski znikają, więc na pewno żadna choroba (bo wtedy te kreski byłyby cały czas). wg mnie opcje są dwie- albo dochodzi u Ciebie to bardzo wczesnych poronień (i tylko betą to sprawdzisz), albo w jakiś magiczny sposób u Ciebie akurat testy wychodzą źle. w każdym razie bez bety nie zgadniesz. jak Ci wyjdzie rano blada kreska to leć od razu na betę i wszystko będzie jasne.
kochana, ja jestem po usg, robionym dosłownie wszerz i wzdłuż...i jestem w 100 % zdrowa pod wxględem fizjologicznym,...żadnych torbieli i zmian patologicznych..jstem po prostu pechowcem do jasnych kresek..

MAZIA!!!!słoneczko nasze!!!cieszę się, że wszystko ok z tobą i maluszkiem..widzisz, jak nam się dłuży to zachodzenie w ciążę...niestety, czasami tak bywa..mi z pierwszą ciążą poszło migiem, a druga jakoś nie bardzo chce się pojawić- ale widocznie jeszcze na nią nie czas:-)Trzymaj się słoneczko nasze i czekamy na wieści co się urodzi:-)

MArtilla stresiku na rayie nie mam.MoZE TO jeszcze do mnie nie dotarło.Zacznie się pewnie o godzinie 14 a slub mam na 15.

Eijf co do Robale to moim zdaniem ona miała jakieś problemy psychiczne inaczej tego nie mozna nazwac.Szkoda mi jej na prawde.Bardzo chciała dziecka.
A co do sukni to mam taką !!!!!!!!!!SUKNIA ŚLUBNA MS MODA OLIWIA!!!!!!!!!!! (792685024) - Aukcje internetowe Allegro
tylko,ze ja mam w kolerze białym i inne bolerko.
PS. oczywiscie ,ze ubranek nigdy nie za duzó ja i tak jeszcze po sklepach poszaleje chociaż juz mam 3 kartony:D
oj mazia ty to agentka jestes.tu z suknie tajemnice wielka robia i myslalam ze wyjawisz rabek tajemnicy:) Teraz czekam na twoje zdjecia!A co do ubranka to poszukam czegos w swoim czasie i na pewno tego jeszcze miec nie bedziesz:)

zielona-moja rada to dac sobie spokoj z tymi testami az do dnia w ktorym spodziewasz sie @.jak widzisz wprowadzaja one tylko zamet.ja tez juz tak z testami nie szaleje jak na poczatkach staran.Byc moze poszukasz testu ktory nie jest tak czuly?albo od razu beta.moim zdaniem kosztuje to tyle co 2 testy mniej wiecej

zielona-moja rada to dac sobie spokoj z tymi testami az do dnia w ktorym spodziewasz sie @.jak widzisz wprowadzaja one tylko zamet.ja tez juz tak z testami nie szaleje jak na poczatkach staran.Byc moze poszukasz testu ktory nie jest tak czuly?albo od razu beta.moim zdaniem kosztuje to tyle co 2 testy mniej wiecej

Mnie sie tez tak wydaje ale ja sama w tym miesiacu chcialam troche potestowac bo przez @ jak zegarku i 12 dniowa faze lutelana nigdy nie mam okazji:sorry2:

Zielona oj na pewno przyjdzie na Was wszystkie już nie długo pora.

Ja zaraz lece robić obiad bo taka głodna jestem.Zresztą ciągle głodna jestem.Najbardziej chce mi się jeść bananów i rosołu.A nigdy rosołu nie lubiłam.

Powiem Wam,ze moja mama( ma 43) oszalała na punkcie dziecka ja to się śmieje,że jak urodze to mi porwie dziecko i sama mu cyca bedzie dawać.CIągle ciuszki przegląda.NAwet mi juz pieluchy tetrowe kupiła.Agaentka z niej totalna.

reklama
Do góry