zielona.wampirzyca
mamusieńka
rano acon pokazał jedną kreskę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rano acon pokazał jedną kreskę
a beta??
i ten brzuch, no mówię wam dziewczyny, kłuje mnie w jednym miejscu, tak jakby mi tam igłę wbijano...głupie uczucie...teraz sie troszkę przespałam i niedobrze mi...bleeeee
a beta??
może i masz trochę racji a kiedy powinnaś dostać @??powiem wam dziewczyny dlaczego nie idę- bo pewnie z waszej perspektywy jestem głupia i nieodpowiedzialna..to nie jest pierwszy raz kiedy widziałam pozytywny test. Dwa razy byłam na becie następnego dnia i beta potwierdziła, że żadnej ciąży nie było w ogóle..raz byłą biochemiczna, ale to jeszcze wcześniej. U mnie każda @ zaczyna się plamieniami. Dlatego postanowiłąm poczekać na rozwój sytuacji z tym moim plamieniem. jeśli do ponidziałku nic się nie zmieni, to wtedy pujdę prosto do gina.