reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

A kliknęłaś Set?? Kliknęłaś Set pod tabelą Detector Tuning - Expert Settings? Niebieska linia jest w opcji ustawień automatycznych (tak przynajmniej sądzę) - czyli wtedy, gdy sama określilaś dzień owulki

reklama
Hmmm a czy w okienku powyżej - w ustawieniach manualnych - masz wpisaną jakąś liczbę? Jeśli nie masz, a i tak nic się nie zmienia, to może jest jeszcze jakiś inny przypadek, w którym ff zaznacza owu niebieską linię... :-(

Witajcie z rana!!!:tak::cool2:

przyszło plamienie...wiem, że to jeszcze o niczym nie przesądza, ale ja już raczej nastawiam się na @...cholerka, kolejny- 7 już cykl....no cóż..jeszcze jutro rano sprawdze testem, czy kreska nadal jest czy już nie ma i to chyba bedzie na tyle....:-:)-(
najgorsze kochana jest to, że ja w te kreski nie wierze, tym bardziej, że przyszło plamienie..obstawiam, że na 95% bedzie @, bo wydaje mi się, że skoro w I ciąży plamień nie miałam, to dlaczego miałabym mieć w drugiej???

Zielona jednego nie rozumiem....pisałaś,że masz wykryć ciążę jak najszybciej i jaknajszybciej zgłosić się do lekarza....więc skoro wyszły ci blade kreski...to niemogłaś od razu się z nim skontaktować albo zobaczyć?? BYć może dałby ci coś na podtrzymanie ciąży...?a może to plamienie to tylko to tzw implatacyjne (kurcze jakie trudne słowo chyba tak tego się nie pisze....) Ja w pierwszej ciąży zrobiłam test w czwartek a w piatek już miałam plamienia i szybko lekarz położył mnie do łóżka i dał relanium i leki na podtzrymanie....

Aha Zieona pamiętaj każda ciąża jest inna...nawet jeśli miałas objawy przy pierwszej nie oznacza,że będziesz miała przy drugiej i na odwrót!

Ja trzymam mocno kciuki za ciebie i czekam na wieści!!!!

piszecie w takim tempie, że nie mam szans, chyba w ogóle zrezygnuję, bo takie czytanie jednej, dwóch stron z doskoku jest bez sensu, w ogóle nie wiem co się dzieje.

NO niestety nie zawsze dziewczyny piszą w temacie...i wtedy robi się mnóstwo stron do czytania....ale cóż od tego jest forum...że czasem zmieniamy temat żeby się nie dołować.A twoje porady są bardzo potrzebne i bardzo cenimy cię i chcemy żebyś z nami pisała....
A ja ci wysłałam zaproszenie na privie,ale nie odebrałaś....

cześć kobitki!
Za Wami to trudno nadążyć..tyle piszecie!! Test negatywny ...a@ 2 dzień opóźnienie!! I dziwnie się czuję od 3 dni chodzę spać o 20:30 i przesypiam do 6 rano!

BYć może za wczesnie zrobiłaś?????? Zrób z porannego moczu!! i poczekaj jeszcze ....póki nie ma @...jest nadzieja!

No ale śluz płoddny (e lub W) masz na kilka dobrych dni przed tempkami owulkowymi... a w samą owulkę masz creamy - może dlatego on zgłupiał?
Nie przejmuj się, to tylko program. Najważniejsze, że Ty wiesz, kiedy jest owu.
Muszę już iść niestety. Powodzenia!

Witam dziewczynki rano...

u mnie 21 dc, a drugi dzień przyjmowania Duphastonu... póki co lek tolerowany przez organizm bez wiekszych problemów...

W kwestii innych objawów organizmu:
  • nadal momentami pobolewa mnie dolna prawa stona brzucha (jakby tępy ból, a czasami kłucie jajnika) - mam nadzięję, że to dobra oznaka...:tak:
  • o dziwo coraz bliżej końca cyklu a mnie tym razem w ogóle nie bolą piersi...:eek:
  • jestem jakaś osłabiona, wczorajsza, dziwna... niewyspana??? ale to chyba raczej zbliżające się przeziebienie...:cool:
Zielona, spokojnie... Ty lepiej idź do tego lekarza... skoro miałaś 2 kreski a teraz jest plamienie to trzeba to koniecznie skonsultować!!!!

Ren, jak wynik???

A co u pozostalych staraczek??? Pewnie łóżka, prysznice, stoły, dywany, windy... dymią od starań??? hihihihi:tak::-Dżarotwałam...

reklama
Witam dziewczynki rano...

u mnie 21 dc, a drugi dzień przyjmowania Duphastonu... póki co lek tolerowany przez organizm bez wiekszych problemów...

W kwestii innych objawów organizmu:
  • nadal momentami pobolewa mnie dolna prawa stona brzucha (jakby tępy ból, a czasami kłucie jajnika) - mam nadzięję, że to dobra oznaka...:tak:
  • o dziwo coraz bliżej końca cyklu a mnie tym razem w ogóle nie bolą piersi...:eek:
  • jestem jakaś osłabiona, wczorajsza, dziwna... niewyspana??? ale to chyba raczej zbliżające się przeziebienie...:cool:
Zielona, spokojnie... Ty lepiej idź do tego lekarza... skoro miałaś 2 kreski a teraz jest plamienie to trzeba to koniecznie skonsultować!!!!

Ren, jak wynik???

A co u pozostalych staraczek??? Pewnie łóżka, prysznice, stoły, dywany, windy... dymią od starań??? hihihihi:tak::-Dżarotwałam...

U mnie też 21dc. !

Idziemy łeb w łeb!:-D

Do góry