reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Dziewczyny pomocy!

Nie wiem co narozrabiałam na ff ale wyznacza mi owu. chyba tylko na podstawie temperatur, jak to cofnąć!

Linie są niebieskie a nie czerwone:crazy:
a to zle ze wyznaczyl?wyznaczyl na podstawie temperatur bo rzeczewiscie te 3 ostatnie sa wyzsze,ale tez duze znaczenie maja informacje dotyczace sluzu.wiem ze ff to tez beirze pod uwage

reklama
Agniesiar ja Ci nie pomogę, bo u mnie to w ogóle jest tak, że tylko raz wyznaczył mi czerwoną przerywaną, a w pozostałych 3 cyklach to ja sobie sama wyznaczałam :p

piszecie w takim tempie, że nie mam szans, chyba w ogóle zrezygnuję, bo takie czytanie jednej, dwóch stron z doskoku jest bez sensu, w ogóle nie wiem co się dzieje.

Zielona gdzieś mi mignęło ze masz plamienia 4-7 dni przed @, jeśli tak to coś musi być nie halo, to nie jest normalne.
No niestety tak juz jest ze niektore dziewczyny pojawiala sie albo tylko rano albo wieczorem a inne maja mozliwosc pisania przez caly dzien i trudno im tego zabronic.sama tez,jak jestem w domu to lubie sobie popisac a kiedy nie mam takiej mozliwosci to staram sie czytac.lub po lebkach(czerwone informacje dotyczace cyklu sa pomocne).Pamietam ze byl moment kiedy tych stron bylo dziennie kilkadziesiat niemal i wlasciwie niczego nie wnosily bo czesto bardziej przypominaly kacik kucharski niz ciazowy ale teraz jest ok mysle a poza tym nic na to nie poradzimy.szkoda byloby gdybys zrezygnowala bo czesto masz pojecie o rzeczach o ktorych my nie mamy ale z drugiej strony cie rozumiem.

Agniesiar a Ty czasem nie użyłaś funkcji Ovulation Detector -> Tuning/Override i nie ustawiłaś owulki sama??? Bo ja mam taki kolor linii jak Ty, a ja sama sobie wyznaczam...

cześć kobitki!
Za Wami to trudno nadążyć..tyle piszecie!! Test negatywny ...a@ 2 dzień opóźnienie!! I dziwnie się czuję od 3 dni chodzę spać o 20:30 i przesypiam do 6 rano!

Agniesiar a Ty czasem nie użyłaś funkcji Ovulation Detector -> Tuning/Override i nie ustawiłaś owulki sama??? Bo ja mam taki kolor linii jak Ty, a ja sama sobie wyznaczam...

Przyznaję sie bez bicia, ze coś tam zaczęłam grzebać - ale potem chciałam wrócić do ustawień ff ale mi chyba nie wychodzi!

Bo ja sie zupełnie nie zgadzam, że owu. była w poniedziałek - a teraz wszystko wskazuje że ff nie uwzględnia śluzu:-(

agniesiar chciałabym Ci pomóc ale sama nie prowadze wykresu w wersji elektronicznej i nie mam pojecia jak to działa....a ni mam czasu go stworzyć...tym bardziej nie mówie o obsłudze programu!!
ale napewno któraś z dziewczyn Ci pomoże w tym temacie))

Agniesiar zrób tak: na stronce z wykresem, poniżej pod wykresem masz opcję Ovulation Detector - i poniżej przycisk Tuning/Override - kliknij to i na stronie, która się wyświetli masz pierwszą opcję Manual Tuning - tam nic nie ruszaj, ale w tabeli poniżej masz ustawienia automatyczne Detector Tuning - Expert Settings: tam powinno być zaznaczone "advanced" - kliknij poniżej guzik "Set" i wróci Ci FF do ustawień automatycznych dla tego wykresu

Aisim trzymam kciuki w takim razie.
U mnie brak szczególnych objawów. Poza tym, że mi słabo strasznie, ale to może być równie dobrze po Bromergonie. :-(

reklama
Agniesiar zrób tak: na stronce z wykresem, poniżej pod wykresem masz opcję Ovulation Detector - i poniżej przycisk Tuning/Override - kliknij to i na stronie, która się wyświetli masz pierwszą opcję Manual Tuning - tam nic nie ruszaj, ale w tabeli poniżej masz ustawienia automatyczne Detector Tuning - Expert Settings: tam powinno być zaznaczone "advanced" - kliknij poniżej guzik "Set" i wróci Ci FF do ustawień automatycznych dla tego wykresu

No to tak mam zaznaczone - tylko nie rozumiem z czego wynikają te niebieskie linie:-(

Dlaczego tak sie dzieje?

Do góry