reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja to się chowam przy Tobie hehe w sumie można powiedzieć,że Ty mogłabyś się z tą figurką za mną schować i nikt by nie zauważył ,że tam stoisz;-)

Nie :-), zyjemy sobie na kocia lape hehehe:tak:
W sumie jakies tam plany mamy, ale zobaczymy jak to bedzie z dzieciaczkiem
A sluby lubie ale znajomych fotografowac;);-);-):-D
a to tak jak my.jakos nigdy nie marzylam o tym wszystkim.mielismy nawet jakies tam plany (ale nie na wielkie wesele ktorego nie chce) ale przelozylismy je z powodu staran...

p.s. no ja nog zazdroszcze...

piszecie w takim tempie, że nie mam szans, chyba w ogóle zrezygnuję, bo takie czytanie jednej, dwóch stron z doskoku jest bez sensu, w ogóle nie wiem co się dzieje.

Zielona gdzieś mi mignęło ze masz plamienia 4-7 dni przed @, jeśli tak to coś musi być nie halo, to nie jest normalne.

reklama
Do góry