reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

właśnie widzę,że jakieś nieokiełznane te tempki moje :-) mierzyłam jednym termometrem, niżej jest drugi wykres, chyba normalniejszy niż obecny
Tak ten drugi wykres masz "książkowy". Pamiętam, że miesiąc temu myślałam, że fasola murowana u Ciebie!
Może taki nieprzewidywalny wykres przyniesie jakąś niespodziankę na koniec :cool2::cool2:

reklama
ja jakoś w pracy nigdy nie wchodzę na forum (teraz jestem na urlopie, piszę pracę na studia) - bałabym się, że ktoś by przyuważył, a starania o dziecko to akurat taki temat, o którym wolałabym, żeby w pracy szef nie wiedział ;-)
Nam w pracy takie rozne rzeczy poblokowali i ogolnie prawie neta nie mamy:-(, wiec tylko w domu na forum zagladdam

Tak ten drugi wykres masz "książkowy". Pamiętam, że miesiąc temu myślałam, że fasola murowana u Ciebie!
Może taki nieprzewidywalny wykres przyniesie jakąś niespodziankę na koniec :cool2::cool2:
no pożyjemy zobaczymy, może akurat coś się z tego wykluje;-)

biedroneczka
no to załącz jakąś muze hehe

Ja to robie ukradkiem... tzn. mam dobrą miejscówkę w pokoju i nikt w pracy nie widzi, co mam na pulpicie... :-):tak: Nikomu nie mówię że staram się o dzidzie... dowiedzą się w swoim czasie :rofl2:
No ja też nie... nie ma sensu o tym informować, bo wiadomo, że od razu dziwnym trafem mogłaby Cię ominąć podwyżka czy awans.

Witam!
Jestem po wizycie u gin. i niestety wieści nie są za fajne, swoje juz wyryczałam wiec mogę opisać.

Agniesiar- bez względu na to czy sie w tym cyklu uda czy nie,jesteś pod opieką specjalisty co oznacza,że teraz badając cię bardziej szczegółowo bedzie mógł powiedzieć co jest nie tak i dlaczego nie ma jeszcze fasolki. Jesteś pod okiem lekarza i teraz musisz uzbroić się w cierpliwość. Popatrz na to,że skoro tyle już przetrwałaś i dałaś radę musisz jeszcze powalczyć trochę, bo na końcu tej walki jest wielka NAGRODA!! I to powinno cię motywować. Wiedziałaś,że nie będzie łatwo. Więc teraz pełna mobilizacja i współpraca z lekarzem.

Ja bedę mocno trzymać kciuki,a ty proszę nie załamuj się i pozytywnie myśl,wiem,że łatwo jest powiedzieć czy napisać,ale musisz dla dobra fasolki!!!!

:tak:

reklama
Agniesiar- bez względu na to czy sie w tym cyklu uda czy nie,jesteś pod opieką specjalisty co oznacza,że teraz badając cię bardziej szczegółowo bedzie mógł powiedzieć co jest nie tak i dlaczego nie ma jeszcze fasolki. Jesteś pod okiem lekarza i teraz musisz uzbroić się w cierpliwość. Popatrz na to,że skoro tyle już przetrwałaś i dałaś radę musisz jeszcze powalczyć trochę, bo na końcu tej walki jest wielka NAGRODA!! I to powinno cię motywować. Wiedziałaś,że nie będzie łatwo. Więc teraz pełna mobilizacja i współpraca z lekarzem.

Ja bedę mocno trzymać kciuki,a ty proszę nie załamuj się i pozytywnie myśl,wiem,że łatwo jest powiedzieć czy napisać,ale musisz dla dobra fasolki!!!!

:tak:

Dziękuję, jesteś kochana, ale potrzebuję teraz troszkę czasu bo mam gorsze dni - wiem że minie, bo musi - ale też musi minąć troszkę czasu!

Do góry