reklama
&Ewcia
Fanka BB :)
Nie przejmuj się - faceci są po prostu inni, inaczej to odbierają, to naturalne. Nie znaczy to, że im nie zależy na maleństwie. Pomyśl, czy wolałabyś, gdyby twój M bzikował, tak jak Ty czy inne staraczki? Ciężko by wtedy było. Dzięki spokojnemu podejściu naszym mężczyzn, łatwiej jest nam osiągnąć równowagę i spojrzeć z dystansem na nasze problemy.Ewcia mój M ostatnio stwierdził że chyba mam już na tym punkcie obsesję!!!
&Ewcia
I TEGO SIĘ TRZYMAJMYAle nie ma co marudzić... kiedyś musi się udać
biedroneczka1980
oj niestety ale nic innego nie pozostaje;-)To prawda ... czekanie jest koszmarne .... grrrrrrrr
cześć kobietki wy moje:-)
zielona
tak jak prosiłaś jeszcze nie gratuluję, ale po cichutku mam nadzięję,że to , to! I trzymam kciuki ! Goń na bete jutro !
ja nie dawno wstałam , po nocnych harcach z mężem poszłam spać koło 2 i jestem nie przytomna:-) więc nie doczytałam która to zaspała na test?
zielona
tak jak prosiłaś jeszcze nie gratuluję, ale po cichutku mam nadzięję,że to , to! I trzymam kciuki ! Goń na bete jutro !
ja nie dawno wstałam , po nocnych harcach z mężem poszłam spać koło 2 i jestem nie przytomna:-) więc nie doczytałam która to zaspała na test?
&Ewcia
to forum chyba poniekąd takim klubem jest.Dziewczyny! Moze powinnysmy załóżyć klub staraczek z pozytywnym myśleniem!!!
Co jakiś czas oczywiście któraś z nas łapie doła, ale wtedy pojawia się cała ekipa ratunkowa nastrajająca pozytywnie i dająca nadzieję :-):-)
reklama
Podziel się: