reklama
...no tak... a le też lekko nie było..
Może i w ciążę zachodziłam bez problemu, ale moją pierwszą poroniłam ...i to był dla mnie straszny wstrząs, ale też mobilizacja o dalszą walkę o dziecko...
Wiem ,że to trudne bardzo, gdy czekasz co miesiąc , a tu nic. W ogóle sex podczas starań często sprowadza się o myśli o "zrobieniu" dziecka i to moim zdaniem często blokuje...ale jak tu nie myśleć Ja całą ciążę bardzo bałam się o to czy wszystko zakończy się pomyślnie, ale w końcu się udało
- Tobie też się uda i życzę Ci z całego serca aby to było jak najszybciej :-)
Może i w ciążę zachodziłam bez problemu, ale moją pierwszą poroniłam ...i to był dla mnie straszny wstrząs, ale też mobilizacja o dalszą walkę o dziecko...
Wiem ,że to trudne bardzo, gdy czekasz co miesiąc , a tu nic. W ogóle sex podczas starań często sprowadza się o myśli o "zrobieniu" dziecka i to moim zdaniem często blokuje...ale jak tu nie myśleć Ja całą ciążę bardzo bałam się o to czy wszystko zakończy się pomyślnie, ale w końcu się udało
- Tobie też się uda i życzę Ci z całego serca aby to było jak najszybciej :-)
K
Kinga85
Gość
Ja też mogę i chętnie podróżuję z synem, ale jak urodzę dziecko to wiadomo że z niemowlakiem nie udam się w podróż za granicę samolotemp.s. u nas plan jest taki ze jezdzimy mimo dzieci ale latwiej chyba powiedziec niz zrobic bo zalezy od dziecka.wprawdzie znajomi lataja na druga czesc swiata ale chyba nie zawsze tak latwo
Mamy zaproszenie na ślub w listopadzie 2010 ale raczej się nie wybierzemy bo (jeżeli zajde w ciąze) dziecko bedzie jeszcze zbyt małe na tak daleką podróż.
sara211 witam i ja!! niebawem widzę testujesz, powodzenia
6miesieczne no to jeszcze ewentualnie można pomysleć nad podróżą... chociaż ja bym nie zaryzykowała, a jak już to byłoby to miejsce znane i sprawdzone już dla nas. Na Teneryfie jest spokojnie miło bezpiecznie... można tam z dziećmi polecieć sobie czemu nie... heh;-)A jeśli chodzi to wyjazdy z dziećmi jak najbardziej, my preferujemy
Nasza mała była z nami na Dominikanie jak miała niecałe 6 m-cy, potem Egipt i Teneryfa, bez najmniejszych problemów. Liczy się samozaparcie rodziców, a wypocząć naprawdę można przy dziecku... ono zresztą też wypoczywa
martilla uda się uda! w swoim czasie zajdziesz w ciążę na pewno;-)
No to kciuki zaciśniete i czekam na wiesci od testujących dziś!:-):-)
samych pozytywnych testów życzę!;-)
agniesiar
Marzymy o II serduszku
Witam z rana!
Mój humorek na razie jeszcze taki sobie, ale zobaczymy!
A jak tam testujące - czemu nikt się nie chwali???
Czekam na fluidki!!!
Mój humorek na razie jeszcze taki sobie, ale zobaczymy!
A jak tam testujące - czemu nikt się nie chwali???
Czekam na fluidki!!!
Cześć dziewczyny!!
Zaspałam dziś ;-( i nie zdąrzyłam testu zrobić. Zrobię wieczorkiem albo jutro rano! @ się nie pojawiła chociaz dziś powinna... Trochę boli mnie brzuch!! U mnie zawsze jak w szwajcarskim zegarku się pojawia rano!!!
Temperatura na tym samym poziomie całyc zas 37,05!!
Sa jeszcze szanse ale jakoś nie mam dobrego przeczucia!!
Zobaczymy co będzie!!
Ciekawe jak Ren i zielona ??? - nie dały jeszcze znać....mozę też zaspały....hihi:-)
Trzymam za nie kciuki))) mocno
Zaspałam dziś ;-( i nie zdąrzyłam testu zrobić. Zrobię wieczorkiem albo jutro rano! @ się nie pojawiła chociaz dziś powinna... Trochę boli mnie brzuch!! U mnie zawsze jak w szwajcarskim zegarku się pojawia rano!!!
Temperatura na tym samym poziomie całyc zas 37,05!!
Sa jeszcze szanse ale jakoś nie mam dobrego przeczucia!!
Zobaczymy co będzie!!
Ciekawe jak Ren i zielona ??? - nie dały jeszcze znać....mozę też zaspały....hihi:-)
Trzymam za nie kciuki))) mocno
zielona.wampirzyca
mamusieńka
u mnie na teście jest druga kreska, mocniejsza niż wczoraj, ale ja i tak proszę bez gratulacji itp, dopuki nie zamieszczę tu wyniku hcg z krwi, albo usg bombelka...na hcg dzisiaj nie pojadę- nie mam takiej technicznej możliwośći..na dworze leje i wieje, a badania robią dzisiaj jeszcze tylko 5 minut ( do 9.00), ale może jutro uda mi się prosto z pracy pojechać, bo mam dyżur od 6.30 do 7.00..tymczasem dziewczynki błagam, bez gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zielona.wampirzyca
mamusieńka
ps, tempka w dół, ale to i tak za wcześnie na spadek przed @, a ja niewiele spałam, więc może zakłócona...
agniesiar
Marzymy o II serduszku
ps, tempka w dół, ale to i tak za wcześnie na spadek przed @, a ja niewiele spałam, więc może zakłócona...
W takim razie bez gratulacji - byle tak dalej do przodu!!!
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Cześć Dziewczynki,
u mnie dzisiaj 20 dc, pierwsza tabletka Duphastonu wzięta... póki co lek tolerowany dobrze. Poza tym niestety nic ciekawego... aha... no cały dzin mnie wczoraj bolał ten dół brzucha i dzisiaj tez pobolewa od czasu do czasu, ale żadnych innych symptomów czegokolwiek nie ma...
Zielona, nie gratuluję, ale trzymam mocno kciuki!!!!;-)
Ren, a jak tam u Ciebie???
u mnie dzisiaj 20 dc, pierwsza tabletka Duphastonu wzięta... póki co lek tolerowany dobrze. Poza tym niestety nic ciekawego... aha... no cały dzin mnie wczoraj bolał ten dół brzucha i dzisiaj tez pobolewa od czasu do czasu, ale żadnych innych symptomów czegokolwiek nie ma...
Zielona, nie gratuluję, ale trzymam mocno kciuki!!!!;-)
Ren, a jak tam u Ciebie???
reklama
agniesiar
Marzymy o II serduszku
czesc wszystkim!! ja to sie zjawiam raz dziennie i czytam 3 ostatnie strony bo nie mam czasu na calosc sorry niestety nie jestem na bierząco:-( dzis znowu zapowiada sie intensywny dzien.
zielona wampirzyca tempka faktycznie spadla ale jesli byla zaklocona no nic strasznego. czekamy na te wyniki bety;-) no i mocno trzymam kciuki.
u mnie 7dc, koniec @ i ochota na przytulanka bardzo duza hehe. ciekawe jaki bedzie ten cykl, mam nadzieje ze nie taki dlugi jak ostatni
Ja też mam nadzieję, że będziesz miała krótszy!
Podziel się: