eijf
Fanka BB :)
Pewnie tak,ale ja to rozczarowanie i tak pozostaje wielkie.wprawdzie do @ jeszcze jakies 4 dni, ale chyba psychicznie staram sie do tego przygotowac narzekajac...Eijff, nie przejmuj się, trzymam kciuki, żeby tym razem testy zawiodły i natura Cię mile zaskoczyła!
Uważam, że co prawda czekanie na dzidziusia jest bardzo bolesne, ale pomyśl, o ile Twoje macierzyństwo będzie bardziej świadome, jak zajdziesz w ciążę po pewnym okresie oczekiwań, a miłość do dziecka o ile bardziej dojrzała, jeśli docenisz cud poczęcia...
Nic nie dzieję się w naszym życiu bez powodu.
Ale fakt, też robi mi się przykro, jak patrzę na dziewczyny, które wpadły i w ogóle nie doceniają tego, że zaszły w ciążę. No ale taki już jest ten świat...
A ja dzisiaj idę do mojej gin... jeszcze nie "diagnozowałam" nigdzie problemu nieudanych kilkumiesięcznych starań... Mam nadzieję, że otrzymam jakieś konstruktywne wskazówki. Tym bardziej, że nadchodzi owu, więc podczas badania powinno być widać, czy wszystko przebiega tak, jak powinno!
Jak @ przyjdzie to sprobuje umowic sie na wizyte u lekarza ale to przez to ze akurat bede w pl a mam tam swojego ginekologa.tu przewaznie idzie sie do niego naprawde jak ma sie problem.Nie sadze by lekarz domowy skierowal mnie by tak sobie sprawdzic.Pewnie uznalby ze to jeszcze za wczesnie.Ostatnio znajoma uslyszala ze przez rok najpierw maja sami probowac.nie chce po roku dowiedziec sie ze to hormony lub cos co mozna byloby "poprawic".