reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Czesc dziewczyny:-)

Dziewczyny głowy do góry,pogoda okropna pada śnieg :-(,ale ma to swoje dobre strony trzeba sie natralnie dogrzewać i fosolki robić:-p Proszę porzucić depresję i być dobrej myśli :-)

Snieg:szok::szok::szok: u nas zimno ale sloneczko tak skromnie wyglada;-)

Dziewczyny ja sie wkoncu wzielam za te staranka wkoncu to byl wczoraj 10 dc, bo od 15 dc poprzedniego cyklu nie bylo nic:sorry::sorry::sorry: libido u mnie 0:szok::szok::szok::szok:

reklama
no to was nie pociesze jak powiem ze u mnie niebo czysciutkie. slonko jeszcze nie wstalo ale juz niedlugo:tak: i bedzie piekny choc pewnie mroźny dzien ehh wkoncu!

cześć dziewczyny:-)Widzę, że wszystkie w jesiennych humorkach:-)U nas wieje jak cholerka- mieszkam 60 km od elbląga, masakra jakaś na dworze jest, ale przynajmniej nie bede miala wyżutów sumienia, że z małym na dwór nie wyjdę. jestem tak starsznie zmęczona, chce mi się paskudnie spać- miałam bardzo cieżki tydzień w pracy, 4 dni dyżury do 22, a po wczorajszym bardzo sługim dyżurze jeszcze dzisiaj na 6.30- pobudka wychowanek w ośrodku...masakra..ledwo dycham..jajniki ćmią. 4 dpo leci, ciekawe co bedzie w tym miesiącu- 8 dni mężuś chłopków zbierał do pracy:-)potem intensywne 3 razy, po każdym leżenie przez 30 minut i czekamy...jeszcze pare dni i wszystko bedzie jasne w tym miesiącu..w ogóle mam chandrę- sprzedaliśmy samochód i taka beznadzieja pogoda jest, że chyba bedziemy musieli kupić następny..szykujemy się na kia sportage- jeździła któraś z was tym???tak to wygląda:
Kia Sportage 2,0 BENZYNA + GAZ, 2002r., 1998cm3, 120KM - otoMoto

Witajcie kochane moje!!!Ależ mnie głowa dzisiaj boli....pogoda okrutna!!!

"You are past your usual luteal phase.
You may take a test, you may be pregnant!"

Przywital mnie ff...Well, I don't think so...
Temperatura znow spadla,brzuch boli,juz widze zabarwiony sluz, to tylko kwestia minut wlasciwie kiedy rozpoczne nowy cykl:-(

Myszko...tak mi przykro....przytulam mocno......:tak:

Cześc Dziewczyny;)

Witaj kochana i trzymam kciuki!!!

temperatura spadla... to chyba koniec marzen:-:)-:)-( megadołek nadchodzi!
Powoli ze spokojem,.,... póki nie ma @ nie może byc doła! głowa do góry!

Czesc dziewczyny:-)
libido u mnie 0:szok::szok::szok::szok:

No to jest najgorsze......ja się męczyłam z libido przez cały czas brania tabletek antykonc. a teraz kiedy biore te moje hormony.....toooo uuuuuuu...:-D:-D:-D

Marzi napisalam ze was nie pociesze heh. to wszystko rownowaga w przyrodzie. jak u mnie byly sztormy i snieg to u was swiecilo sloneczko. nie gniewaj sie na mnie:sorry:

hehehheee żartowałam... swoja droga chyba powinnam nauczyć sie czytać...:-)
Widzę, że wszystkie się zmyły do pracy... to zmykam i ja... odezwę się później...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Laski:-),

Dawno mnie nie było. Widzę że dużo kobitek przybyło. Wszystkim które osiągnęły już swój wymarzony cel-GRATULUJĘ . Reszcie życzę powodzenia. Na pewno niedługo się uda.;-)
Mam problem. Wczoraj byłam z mężem u gina. Mąż zrobił sobie wreszcie badania i wyszło że ma bardzo lepkie nasienie ***:zawstydzona/y:. Myśleliśmy, że jakoś można temu zaradzić, ale gin powiedział, że nie ma na to rady. Mąż ma zrobić ponowne badania za 5 tygodni, a jak wyniki będą takie same, to czeka mnie inseminacja ( skuteczność 10%- mało pocieszająca perspektywa). Może miałyście już styczność z tym problemem?) Są jakieś domowe sposoby na rozrzedzenie nasienia? Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam.

Do góry