reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Nie, nie tajemnica ;-) Kupiłam książkę "Gdy stajesz się tatą", więc była już gotowa. Do małego woreczka włożyłam zrobioną przez siebie karteczkę z kurczakiem wykluwającym się z jajka (nic lepszego nie znalazłam ;-) ) i z tyłu z napisem, datą, paroma mjiłymi słowami itp. Włożyłam też 3 pozytywne testy. Jak wróciłam wieczorem do domu, zaczęliśmy robić kolację. A ja się zaczęłam tulić do M. i już nie mogłam wytrzymać, wyszeptałam mu do ucha nowinę i sięgnęłam po prezencik ;-) Efekt murowany :rofl2:
Potem uściski, całusy, nawet łzy i długieeeee rozmowy. Cudowne. Życzę Wam gorąco takich momentów, kochane!!

Bakteria... aż mi się łzy Kochana zakręsiły w oczach!!!!:-)

reklama
Z moją ostatnio było tak samo po odstawieniu antybiotyku, co 2 dni skakała temparatura, nie wiadomo dlaczego bardzo do góry, musisz cierpliwie czekać i obserwować.

no to prawda...ide do lekarza dzisiaj,bo ma brzydki kaszel więc chcę zeby go osłuchała...a poza tym przy gronkowcu zawsze infekcja przechodzona jest gorzej...zobaczymy.

Bakteria-wyobrażam sobie jak wzruszająco wczoraj było.....zazdraszczam,ale pozytywnie....oby wiecej takich opowieści było na forum....u nas.....każdej z was tego życzę!

Ale to romantyczne bakteria!!!
Też chcę doczekac takiego momentu może już za 2 tygodnie!!!! (oby się udało)!!
moja droga, a jakie masz objawy ciązy!!
jakieś pobolewanie brzucha,, piersi itp....???
jeszcze raz gratuluję serdecznie!!
Dziękuję i życzę, aby się udało :-) Objawów to ja właściwie nie mam :eek: No, troszeczkę. Pobolewa mnie podbrzusze i mam sporo śluzu (fe). Od dobrych paru dni jestem też zdecydowanie bardziej senna, ale nie każdego dnia tak samo mocno. A więc objawy mogą być, a może ich nie być ;-) Z piersiami absolutnie żadnych zmian jak na razie :sorry:

Dziewczyny, wszystkim się uda!! Nawet jak coś jest "zepsute" (jak u mnie przecież), to prędzej czy później mechanizm załapie pod wpływem dziarskich chłopaków naszych panów!! Zobaczycie!! :-D

reklama
marzi
nie zmieniamy wątku, siedzimy to aż wszystkie zaciążą :-)

no ba nigdzie sie stąd nie ruszamy...:-)

Dziewczyny, wszystkim się uda!! Nawet jak coś jest "zepsute" (jak u mnie przecież), to prędzej czy później mechanizm załapie pod wpływem dziarskich chłopaków naszych panów!! Zobaczycie!! :-D

no ale oc zrobić aby te chłopaki nie wypływały kurcze...:confused2:nie wiem czy to tylko mój problem...

Do góry