reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
o rety... najgorsza ta niepewność, człowiek się tyle nazałatwia, na czeka, zapłaci a potem nie wiadomo czy dostanie, mam nadzieję ,że się uda ! a kiedy ewentualnie byłby ten wyjazd?

co do listy to przepisz się na czwartek i nie poddawaj się dopóki nie zobaczysz @ bo nakopie Ci w tyłek zobaczysz!

o rety... najgorsza ta niepewność, człowiek się tyle nazałatwia, na czeka, zapłaci a potem nie wiadomo czy dostanie, mam nadzieję ,że się uda ! a kiedy ewentualnie byłby ten wyjazd?

co do listy to przepisz się na czwartek i nie poddawaj się dopóki nie zobaczysz @ bo nakopie Ci w tyłek zobaczysz!
ja sie tak napalilam i anjgorsze ze ni jeszcze rezerwowac nie moge.no ale sprobowac chce i mam nadzieje ze nie bedzie to dlugo trwalo.przycisne mojego by juz jutro tam zadzwonil.zabiore wszystko co moze sie przydac i mam nadzieje ze bedzie ok.Planujemy pojechac pod koniec listopada.tak bym chciala zeby wyszlo!nienawidze czekac i najchetniej juz bym tam poleciala na rozmowe

jestem i ja :-)

noukie
ja masz dużo to możesz codziennie, ja rano dziś robiłam i negatyw jak nic, ale nie wiem czy te co mam to nie są jakieś felerne...

Noukie-rob codziennie.czasem wychodzi tylko jeden pozytywny!po co przegapic?

Dzieki dziewczyny jeszcze nigdy nie testowalam:sorry: ale w tym miesiacu sie troche pobawie:rofl2:

Jak Was tak czytam dziewczyny to odczuwam pewna ulge... bo dochodze do wniosku ze jednak jestem normalna;-) Juz myslalam, ze mi psych siada, bo co miesiac obserwuje u siebie objawy ciazy i juz dwukrotnie bylam pewna, ze to wlasnie TO. Nawet jak @ przychodziala to myslalam sobie, ze pewnie jestem tym przypadkiem, gdy pomimo fasolki ma sie @ przez pierwsze miesiace. I sie niesamowicie nakrecalam. A tu d...
Ale jak widac nie tylko ja tak mam :tak: Bo tak bardzo bym chciala zeby to bylo juz...

Jak Was tak czytam dziewczyny to odczuwam pewna ulge... bo dochodze do wniosku ze jednak jestem normalna;-) Juz myslalam, ze mi psych siada, bo co miesiac obserwuje u siebie objawy ciazy i juz dwukrotnie bylam pewna, ze to wlasnie TO. Nawet jak @ przychodziala to myslalam sobie, ze pewnie jestem tym przypadkiem, gdy pomimo fasolki ma sie @ przez pierwsze miesiace. I sie niesamowicie nakrecalam. A tu d...
Ale jak widac nie tylko ja tak mam :tak: Bo tak bardzo bym chciala zeby to bylo juz...
Nie boj sie,nie ty jedna tak masz...ja tez robilam testy po @...bo uwierzyc nie moglam

chyba zaryzykuję jeszcze dzisiaj z tą tabletką a jak się jutro też będę źle czuć to dam sonie spokój
nie odstawiaj całkiem bo tez bedzie zle, zmniejsz dawke a jak sie do niej przyzwyczaisz to zwiekszysz-juz to przerabiałam
zerknelam...wlasciwie to nie lubie byc na tej liscie...bo nawet nie mam szans zatestowac.jak powiedzialam @ mam dostac jutro lub w srode czyli 14.Poczekam do srody czy dostane.jesli cudem sie nie pojawi a temperatura bedzie wzgledna to po pracy kupie test i zrobie w czwartek rano.Po co marnowac 10 e skoro wiem kiedy @ sie ma pojawic i juz ja czuje?Tak wiec wytrzymam te dwa dni i jestem na 99% pewna ze nie zdaze zatestowac...
trzymam kciuki zeby tym razem zatestujesz pomyslnie:)
wszystko w normie-witaj w klubie:-)

a naszła mnie reflekcja co do bakterii -dobra ksywka w koncu bakterie nie mają problemow z rozmnazaniem sie:-D

oj wiem....ja pare razy sprobowalam piwka w ciazy i na lampke wina sobie czasem pozwalalam-po prostu mialam taka ochote ze amen,choc wiem ze nie wolno....ja tez od jakiegos czasu nie tykam alkoholu,ostatnio bylam z mezem w degustatorni piwa- i ja oczywisice bezalkoholowe:)

pati ja tez dostalam na wymioty lek w czopkach-bodajze torecan-ale przeczytalam na necie opinie ze on szkodzi płodowi-wiec go ani razu nie wzielam, moze masz jakis inny-bezpieczniejszy-napisz moze sie kiedys przyda:)

mi zapisal tabletki PHENERGAN moze toras slyszala?

reklama
mi zapisal tabletki PHENERGAN moze toras slyszala?
pojecia nie mam.
zobaczylam twoj wpis na nk o 7 tyg.i tak ci zazdroszcze...
u mnie pewnie @ bo nic poza bolem jak na @ i na zmiane dwoma jajnikami nie mam:(

zaplacilam wlasnie za wize.kolejny krok.jak mi nie wyjdzie to sie wk...najbardziej boje sie ze cos zas beda chcieli.jakiegos papierka ktorego nie mam pod reka...wezme wszystko co sie da.

Do góry