reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
mmm- nie pamietam czy juz Ci pisalam, ale polecam Ci castagnus na obnizenie prolaktyny. Nie ma zadnych skutkow ubocznych, jest ziolowy, bez recepty i kosztuje ok 12zl.. Jaki Ci wyszedl poziom tej prolaktyny? Ja mialam cos kolo 40.

jestem i ja :-)

noukie
ja masz dużo to możesz codziennie, ja rano dziś robiłam i negatyw jak nic, ale nie wiem czy te co mam to nie są jakieś felerne...

przeczytalam tak na szybko.przede wszystkim wylapalam wiadomosc bakterii!!
Gratulacje

U mnie @ ma sie pojawic jutro a najpozniej w srode...Objawowo ciazowych brak ale bakteria pocieszyla mnie piszac ze u niej tez nie bylo tego wiele.Z tym ze mnie temperatura zamiast rosnac to opada.Poza tym caly dzien dawalo mi popalic podbrzusze i jajniki(tak wlasnie jak przed @).Raz jeden raz drugi...Czyli @ moge spodziewac sie pewnie jutro.Sluz mi sie rozrzedzil i zaczelam sie zastanawiac jaki ja wlasciwie mam przed @?Ja juz jej nie chce!Mam dosyc czekania.
aha jedyne co jest na plus i inaczej to to ze sie nie wsciekam jak na 3 dni przed @ i nie placze(przynajmiej na razie)ah zobaczymy jutro i w srode.jak temperatura spadnie to wszystko jasne.choc czasem potrafi spasc w dzien @ lub jeden po.

Znow odliczam do weekendu...Dzis caly dzien myslalam o n.y. i zaczelam juz cala procedure.Wypelnilam formularz teraz musze go jeszcze wydrukowac.Meczylam w pracy czlowieka by wyslal maila do HR z prosba o ten list.Wyslal ale teraz czekac musze czy odpowiedza i napisza mi to co potrzebuje.(jak nie to i tak bede probowala.zabiore wszystkie papiery potwierdzajace ze pracuje i juz).Jutro tez zarezerwuje sobie w pracy ewentualny termin wakacji.W sobote zrobie zdjecia,kupie koperty.W tygodniu zaplace za wize i odloze potrzebne rzeczy z banku i wtedy bede miala komplet.mam ogromna nadzieje ze wystarczy.Juz w tym tygodniu nawet jak nie bede miala wszystkiego to chce sie umowic na rozmowe(bo czeka sie troche na nia).Jak sie uda to na nastepny pt i bede modlic sie by sie do czegos nie przyczepili!!!Tak sie napalilam na ten n.y!

reklama
eijf
zerknij czy ja na liste testujących dobrze Cię wpisałam
zerknelam...wlasciwie to nie lubie byc na tej liscie...bo nawet nie mam szans zatestowac.jak powiedzialam @ mam dostac jutro lub w srode czyli 14.Poczekam do srody czy dostane.jesli cudem sie nie pojawi a temperatura bedzie wzgledna to po pracy kupie test i zrobie w czwartek rano.Po co marnowac 10 e skoro wiem kiedy @ sie ma pojawic i juz ja czuje?Tak wiec wytrzymam te dwa dni i jestem na 99% pewna ze nie zdaze zatestowac...

Do góry