reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hejo!
O widze ze jest nowa zafasolkowana staraczka! :-)
Bakteria- serdeczne gratulacje!

mmm- niestety takie sensacje po bromergonie moga byc. Ja jeszcze do tego mdlałam..

rudka- za Ciebie nadal trzymam kciuki!

Ja od dzisiaj przez caly tydzien na zwolnieniu... Przeziebilam sie na maxa i chodzenie do pracy pogorszyloby tylko sprawe. No i objawow ciazowych u mnie nadal jak na lekarstwo, hehe

Pozdrawiam wszystkie staraczki!

Ostatnia edycja:
Napisał agniesiar
TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
eijf -14 października ???
Hope33 - październik ???
kusska - 17 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
kiciaq87 - 21 pazdziernika ????

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie
Marzi55 - 3 cykl
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska - 8 cykl
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup - 1 cykl
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793-8 cykl
Anulin
biedroneczka1980

ja tez sie dopisalam :tak:
chociaz czy ja wytrzymam do 21 :-p watpie :-p

kusska, agniesiar i inne dłużej czekające staraczki - wierzę, że niedługo Wam się uda.
martilla - niby 5 cyklów to nie dużo, a jednak też ciężko, nie?

Fajny pomysł z tym dopisaniem cyklów starań.. :tak:

No niby nie dużo , a ciągnie mi się w nieskończoność ! A jak sobie pomyślę ,że gdyby udało się za pierwszym razem i byłby już 4-5 miesiąc ciąży to mi się słabo robi!
Ale nic tam trzeba się starać, bo nie ma innego wyjścia...:-)

Kochane,

ja dzisiaj zbyt częsta obecnością na forum to się nie mogę pochwalić... zapierniczam w robocie jak motorek i tylko na te 5 minut udało mi sie przysiąść...:wściekła/y: kurde... normalnie aż się czuję glupio, że tak zaniedbuję kontakty z Wami...

jutro będzie mnie tu więcej... obiecuję...
póki co żegnam się i tulę Was mocniutko!!! Buziale;-)

marzi
nie przepraszaj, tu większość pracuje i nie da się być non stop na forum

rudka
wypiłam jedno piwo i miałam dość, coś mi się ostatnio porobiło ,że nie mam ochoty na żaden alkohol, ale pewnie jak zaciążę to za łyka piwa dałabym się pokroić:-)

wiesz jak jest, najbardziej się czegoś chce jak nie wolno;-)

reklama
Witajcie dziewczyny,moje samopoczucie bez zmian,dzis dostalam leki na wymioty i mineraly na uzupelnienie bo tak strasznie wymiotuje ze jak trafilam do lekarza to bylam czesciowo odwodniona:-(
no daje mi ta dzidzia popalic:tak:
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE I PRZEPRASZAM ZE NIE MA MNIE ZBYT CZESTO ALE SAMOPOCZUCIE MI NA TO NIE POZWALA BUZIAKI

Do góry