jagodka1231
Fanka BB :)
to ja sie tez dopisze. razem razniej
I bardzo dobrze zrobiłaś!!! Witaj!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja sie tez dopisze. razem razniej
z tego co wiem u zdrowych osób kwas foliowy w zubełności wystarczy
Boże jak mi niedobrze
kochana testowałam wczorak i jedna krecha była- nie bede sie malltretowac psychicznie i finansowo;-) codziennym testowaniem poczekam z tydzien i jak wredna nie przyjdzie to powtórzeMam nadzieję, że ja tak długo czekać nie bedę musiała!!!!!!!!!!!
A dlaczego jeszcze nie testujesz?
heheheheoj na stopach to trzymam mocno
oprocz masci majerankowej polecam na rozgrzanie pulmex baby -poleciła mi kolezanka- to masc smarujesz stopy, klate i plecji i rozgrzewa i fajnie pachnie roznymi olejkami ułatwiaj,ącymi oddychanie-cos jak olbas oil ale łagodniejsze i rozgrzewa, polecamGdyby katar zaczą cię męczyć to wąchaj chrzan - najlepiej jak naostrzejszy -pomaga.
Pamiętaj żeby sie jak najmniej napinać przy smarkaniu!!!
moze byc po bromergonie, ale oby szyb ko przeszło- a jak nic nie bedzie pomagac zmniejsz dawke-powinno pomocczesć dziewczyny, co tam u was??
ja dzisiaj przez pół nocy wymiotowałam nie wiem czy to jakiś wiruś, zatrucie czy może po BROMERGOMIE??
prponuje rowniez uaktualnic liste staracezk- jesli kogos juz dlugo nie ma to ma dalej tu wisiec-moze ja sie za czesto tu nie pokazuje ale niektorych osob z tej listy wogle tu nie widzialamNapisał agniesiar
TESTUJĄCE:
eijf -14 października ???
Hope33 - październik ???
kusska - 17 października
rudka - 20 października
zielona.wampirzyca- 21-22 październik
Marzi55 - 26 października
Kinga85 - 2 listopada
agniesiar - 4 listopada
ZAFASOLKOWANE:
Agapas -
dorkaa -
pati1159 - 3 cykl
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa - 3 cykl
agast22 - 2 cykl
bakteria - 1 cykl
OBECNE STARACZKI:
Martilla - 5 cykl
agniesiar - 10 cykl
mmm -5 cykl
Noukie
Marzi55 - 3 cykl
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska - 8 cykl
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
Marcelkowa mama
chup - 1 cykl
mmkarolina
Melissa
kinga85
katia_793-8 cykl
Anulin
biedroneczka1980
rudka - 3 cykl
moze byc po bromergonie, ale oby szyb ko przeszło- a jak nic nie bedzie pomagac zmniejsz dawke-powinno pomoc