reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Na katar jest jeszcze świetna maść z majeranku można kupić w aptece, smaruje sie pod nosem, pamietaj żadnych kropli do nosa bo mają działanie obkurczające, niby mają działanie miejscowe, ale lepiej nie używać jeśli sie jest lub może sie być w ciąży!!!

Zwłaszcza na początkowym etapie.

Nie lekceważ przeziebienia, najlepiej gdybyś jutro została w łóżeczku!

czesc dziewczyny

Ja sie zle czuje, wczoraj wyrosla mi na wardze paskudna oprycha i juz czulam, ze mnie cos bierze, dzis czuje sie fatalnie, boli mnie glowa i jakis katar mi sie tworzy, nie wiem czy nie mam temperatury czasem, pije jak oszalala tak mi sie chce:no:
A poza tym nie wiem czym to jest spowodowane, ale pobolewaja mnie piersi troche, a troche jeszcze za wczesnie chyba na oblawy przed @ takze ja oczywiscie jak glupia juz sobie wkrecac zaczynam, ze moze sie udalo i zaczynam sie nakrecac, a tak przeciez nie mozna bo znowu bede ryczec jesli jednak sie nie udalo:no:
Rany glowa mi leci na klawiarure, a tu jeszcze tyle godzin w pracy:szok: hellppp!!!!

Postaraj się nie nakręcać,żebyś później nie czuła się fatalnie i mocno rozczarowana....pewnie i tak bedziesz jak każda z nas,ale po co dodatkowo sie nakręcać?:tak:bedzie dobrze!!!

Postaraj się nie nakręcać,żebyś później nie czuła się fatalnie i mocno rozczarowana....pewnie i tak bedziesz jak każda z nas,ale po co dodatkowo sie nakręcać?:tak:bedzie dobrze!!!

Spróbuj nie myśleć tak jak to mówi jagodka, bo potem gorzej boli, mnie piersi niezależnie od fazy cyklu czasem bolą:eek:

Postaraj sie na razie zadbać po prostu o siebie!!!:happy:

Spoko spoko...rozumiem cię...będę o tobie myślała....

Trzymam za słowo:-D

Oj jak ja nie lubię na coś czekać bo mnie nosi - to staranie to ciagłe czekanie
-albo na skok temperatury,
-albo na wizytę u gin.
-albo na owulacje,
-albo na objawy,
-albo na to by @ nie przyszedł
- no i na te upragnione II kreseczki!!!!!!!!!!

Ale i tak sie chyba nie nauczę cierpliwości:-D

Trzymam za słowo:-D
Oj jak ja nie lubię na coś czekać bo mnie nosi - to staranie to ciagłe czekanie
-albo na skok temperatury,
-albo na wizytę u gin.
-albo na owulacje,
-albo na objawy,
-albo na to by @ nie przyszedł
- no i na te upragnione II kreseczki!!!!!!!!!!
Ale i tak sie chyba nie nauczę cierpliwości:-D

Hehehe...no to prawie jak każda z nas......:-D:-D:-D:tak:

A tak na marginesie to kupiłaś już termometr i zaczynasz mierzyć?
Polecam bo można rzeczywiście coś się dowiedzieć o swoim cyklu.
Ja żałuję, że tak późno zaczełam, teraz już sobie nie wyobrażam bez!!!

Tak zaczynam mierzyc od tego cyklu tylko pytałam czy muszę już od 1 dnia bo jakoś tak wkładać tam termometr jak jest @...oj chyba,że tampony zastosuje....na noc..ooo to jest dobry pomysł.....
Tylko kurcze musze jeszcze przebrnąć przez ten program do wpisywania tempek....jaki jest najlepszy ?

reklama
Do góry