reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
tak , allegro to polska strona, nie wszyscy sprzedający zgadzają się na wysyłkę za granicę, ale myślę ze skoro chcesz testować w środę to prędzej odwiedzisz aptekę niż by zamówienie przyszło ;-)

ja nigdy na allegro nie zamawiam.to chyba polska strona nie?jak cos to na innej ale poczekam do wtorku conajmniej.jak sie nie pojawi to pojde po pracy(jesli bede miala czas) kupic test choc jest szansa ze zjawi sie w srode.Juz te dwa dni wytrzymam mysle.Poza tym dzis temperatura byla nieco nizsza i zobacze jak to jutro bedzie wygladalo
tak polska, ale niektórzy wysyłają swoje produkty za granicę,
oby ta temperatura bardziej nie spadła

tak , allegro to polska strona, nie wszyscy sprzedający zgadzają się na wysyłkę za granicę, ale myślę ze skoro chcesz testować w środę to prędzej odwiedzisz aptekę niż by zamówienie przyszło ;-)
tak juz sobie dam spokoj do wtorku czy srody.jak cos to w spozywczym moge test nawet kupic z tym ze drozszy bo sprzedaja tylko clear blue.poczekam conajmniej do srody.(jesli @ nie nadejdzie we wtorek)

reklama
Do góry