reklama
eijf
no pewnie jak jesteś ciekawa to czemu nie spróbować? ale wiem ,że chociaż pare drobnych za wróżbę trzeba dać, zwłaszcza jeśli jest pomyślna, a co do wizy to załatwiaj te papiery, a nóż się uda !
mmm
no zaskoczona byłam mówię Ci
no pewnie jak jesteś ciekawa to czemu nie spróbować? ale wiem ,że chociaż pare drobnych za wróżbę trzeba dać, zwłaszcza jeśli jest pomyślna, a co do wizy to załatwiaj te papiery, a nóż się uda !
mmm
no zaskoczona byłam mówię Ci
eijf
Fanka BB :)
no ja zawsze zaczynalam testowac wczesniej i wydalam przez to kilkaset euro...teraz wiem ze @ mi sie nie spoznia i wiem mniej wiecej kiedy ma przyjsc.w tym mc to jest wtorek lub sroda.wiec wtedy zatestuje(powiedzmy jak we wtorek nie przyjdzie).Nawet nie mialam czasu kupic testu a poza tym u mnie ta @ jest szybko.jeszcze dwa dnieijf a ty jeszcze nie testowałaś?? przecież zawsze testujesz wcześniej...
mmm...
zawsze możesz zamówić testy ma allegrono ja zawsze zaczynalam testowac wczesniej i wydalam przez to kilkaset euro...teraz wiem ze @ mi sie nie spoznia i wiem mniej wiecej kiedy ma przyjsc.w tym mc to jest wtorek lub sroda.wiec wtedy zatestuje(powiedzmy jak we wtorek nie przyjdzie).Nawet nie mialam czasu kupic testu a poza tym u mnie ta @ jest szybko.jeszcze dwa dni
i tego się trzymaj ! a ja trzymam kciuki !wiem po prostu że kiedyś sie uda
reklama
eijf
ja nigdy na allegro nie zamawiam.to chyba polska strona nie?jak cos to na innej ale poczekam do wtorku conajmniej.jak sie nie pojawi to pojde po pracy(jesli bede miala czas) kupic test choc jest szansa ze zjawi sie w srode.Juz te dwa dni wytrzymam mysle.Poza tym dzis temperatura byla nieco nizsza i zobacze jak to jutro bedzie wygladalozawsze możesz zamówić testy ma allegro
Podziel się: