eijf
Fanka BB :)
a ja juz sama nie wiem...z jednej strony spadla mi temperatura i nie mam jakis dziwnosci a z drugiej mam klucia w brzuchu i czasem wydaje mi sie ze mnie mdli(od wesela wlasciwie) ale tak delikatnie i sama siebie pytam czy nie przesadzam.podbrzusze lekko jak na @.Nie pozostaje nam nic innego jak czekac bo wrozyc jeszcze nie umiem.mysle ze jak @ ma sie pojawic to bedzie wtorek lub sroda.dopoki @ sie nie pokaze to nie trac nadziei. jeszcze nic straconego.
a ja sie czuje fatalnie:-( podbrzusze mnie dalej boli a i dzis mnie troche mdli. moze to wina tego drinka co wczoraj wypilam? nie wiem ale okropnosc bleee...
dobrze ze choc wszystkim smakowaly moje golabki wczoraj. mimo ze niezbyt udane byly ale rzucili sie na nie jak nie wiem hehe, wszystkim przypomnialy Polske chyba hehe.
Eijf ta cala papierkowa robota z wiza jest do bani. ja mam chrzestna na Manhatanie i juz kilka razy mnie do siebie zapraszala ale jak tylko pomyslalam o wizie to mi sie odechciewalo. moze jeszcze kiedys jak bede miec norweski paszport hehe albo jak zniosa wizy dla Polakow hihi. mi sie marzy Dominikana a konkretnie Punta Cana.
oh gdybym ja kogos miala na manhatanie to na pewno bym sie zabrala za zalatwianie!Zawsze tylko przelot zaplacic musisz a nie hotel.Ja chyba zaczne zalatwiac bo w sumie jest tego troche ale z drugiej strony chyba warto.szkoda ze musimy sie starac o wize i pewnie troche to trwa .inaczej juz bym rezerwowala na listopad!Mam nadzieje ze pracodawcy bedzie sie chcialo list napisac...bo tez wymagany.No ale sprobuje do piatku pozalatwiac co trzeba.bo kontrakt mam,wyciag z banku tez,zdjecia sie zrobi i tylko ten list oraz formularz jeszcze.No i umowic sie na wizyte aha i zaplacic ale to zaraz tez mozna zalatwic.na dominikane tez patrzylam dzis.nawet nie tak drogo ale jakos ten ny tak mi w glowie siedzi nie plaza.pewnie pieknie tam przed swietami.
p.s. kiedy masz miec @?