malwina-wszystko wskazuje na to ze w przeciagu kilku dni bedziesz miala owu.Co do wieku to nie bede sie za bardzo wymadrzac.osobiscie nie wyobrazam sobie byc mama w tak mlodym wieku ale przeciez i tak zrobisz jak chcesz.Fajnie ze macie choc wlasne mieszkanie i oboje prace choc przygotowanie psychiczne tez jest wazne.Jestes na to gotowa?Na to by byc odpowiedzialna za czujes zycie 24 godziny na dobe?z drugiej strony mam kolezanke w pracy ktora tez urodzila dziecko w wieku 18 lat(co na holandie jest naprawde niewiarygodne).dzis ma 30 lat,dwoje dzieci plus dziecko jej faceta i jest bardzo szczesliwa ze zdecydowala sie tak wczesnie.Nie jest wprawdzie z ojcem dziecka ale kim ja jestem by decydowac kto kiedy jest na to gotowy?wazne by nie skrzywdzic dziecka.co do temperatury to dobrze ci kusska mowi.Ta popoludniowa absolutnie o niczym nie swiadczy.
Sukienka nr 1 jest ladna ale musisz pomyslec o czyms cieplym
jestem na to gotowa żeby czuwac 24godzin na dobe
a co do sukienki to sobie wypatrzyłam jeszcze do tego takie ładne bolerko cos podobnego do futerka ale takie ciepłe na teraz
Sukienka nr 1 jest ladna ale musisz pomyslec o czyms cieplym
jestem na to gotowa żeby czuwac 24godzin na dobe
a co do sukienki to sobie wypatrzyłam jeszcze do tego takie ładne bolerko cos podobnego do futerka ale takie ciepłe na teraz