reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Boże dziewczyny już nie moge, ale mnie nosi, znów sie za bardzo nakreciłam na to wizytę, oczekuje cudów, a to przecież nie tak.

Trzymajcie za mnie kciuki co by lekarz mi coś poradził!!!!

tylko spokoj cie moze uratowac!! nie stresuj sie bedzie co ma byc lekarz to nie cudotworca niestety i jak nie bedzie umial to nic nie poradzi niezbyt to pocieszajace ale... ale ja wierze ze bedzie dobrze. trzymam te kciukasy trzymam!!!!!!!

reklama
Boże dziewczyny już nie moge, ale mnie nosi, znów sie za bardzo nakreciłam na to wizytę, oczekuje cudów, a to przecież nie tak.

Trzymajcie za mnie kciuki co by lekarz mi coś poradził!!!!

Tylko spokojnie...będzie dobrze. Napisz sobie o co chcesz go zapytać i pytaj ile wlezie,żebyś wszystko wiedziała co i jak...

nie nakręcaj się,ale poproś go aby był z tobą szczery!

Ja trzymam mocno kciuki i czekam na wieści co usłyszałaś.
Będzie dobrze!:tak::cool2:

tylko spokoj cie moze uratowac!! nie stresuj sie bedzie co ma byc lekarz to nie cudotworca niestety i jak nie bedzie umial to nic nie poradzi niezbyt to pocieszajace ale... ale ja wierze ze bedzie dobrze. trzymam te kciukasy trzymam!!!!!!!

Ja to wszystko wiem, ale..................

Oj 30-stka na karku a głupiutka jak ...................

Szkoda gadać, ale tak długo juz czekam, że teraz marzę by zaczął coś ze mną robić, bym znów odzyskała nadzieję!!!!

Tylko spokojnie...będzie dobrze. Napisz sobie o co chcesz go zapytać i pytaj ile wlezie,żebyś wszystko wiedziała co i jak...

nie nakręcaj się,ale poproś go aby był z tobą szczery!

Ja trzymam mocno kciuki i czekam na wieści co usłyszałaś.
Będzie dobrze!:tak::cool2:

Masz racje muszę zapisać czego od niego chce!!!!

Fakt, bo znowu zapomnę o połowie rzeczy!!!

Dziękuje!!!!:tak:

najlepiej spisz sobie na kartce pytania jesli masz ich duzo, zeby niczego nie przeoczyc. ta metoda pomaga rowniez sie troche uspokoic (przynajmniej mi:sorry:)

sorrki nie doczytalam posta wczesniejszego

agniesiar rozumiem... ta kolejność nie taka powinna być u niej ale co poradzisz.. nie nasza decyzja:sorry: jak sobie ścieli tak bedzie spała całe życie. Oby dla dziecka było jak najlepiej bo mi zawsze tych maluszków szkoda :zawstydzona/y:

Agniesiar 3mam kciuki!!!! :)

ide na obiad bajj

malwinko - widzę, że zauważasz tylko te posty które ci się podobają, jeśli ktoś mówi to co nie jest dla ciebie wygodne, to przemilczasz.

Dlaczego sie nie uczysz, jesteś jeszcze tak młodziutka, ze twoje wykształcenie mogło się skończyć tylko na szkole średniej i to bez matury. A co w ten sposób chcesz ofiarować swojemu dziecku, ja mam wyższe wykształcenie i wiem jak jest ciężko z pracą, nie sądzę nawet byś miała szanse nabyć prawa, a co jeżeli bedziesz musiała być na zwolnieniu lekarskim w ciaży!

No chyba, ze twój chłopak tak super zarabia, ale nie posiadając ślubu na toim miejscu wolałabym być niezależna finansowo!

Dzisiaj się dowiedziałam ze mój M chce żebyśmy wzięli cywilny a za rok kościelny wiec się zgodziłam.
Więc listopadzie bierzemy cywlny dzisiaj mój M poszedł załatwić wszystkie formalności.
A mój bardzo dobrze zarabia ma prawie 2500 na rękę z nad godzinami dla mnie to jest dużo a ja zarabiam 1300na rękę.
Wiec nie jest tak źle.
A wcześniej nie pisałam bo miałam klientów w sklepie wiec nie miałam jak ale już jest luzik wiec juz bede pisać.
A co do dziecka to w2iem ze jest ciężko i czeka mnie odpowiedzialność wiem co biorę na siebie ale przecież to tylko moja decyzja doceniam wasze opinie

reklama
Mój do mnie przed chwilą dzwonił i powiedział mi termin ślubu cywilnego mamy na 14listopada 2009 wiec to tylko miesiąc.
Już się ciesze że to będzie już za nami zostanie nam tylko w przyszłym roku planowa kościelny:) ale jestem szczęśliwa że nie wiem co:):):happy::happy::happy::happy:

Do góry