reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

...ale podobno nie jest wskazane od razu się starać bo wyczytałam że mogą wystąpić komplikacje chodź to zależy od organizmu i od kobiety...

jak na razie myślę że jeszcze ze 2 cykle poczekam i może na święta by się udało,obecne niestety mam @ :(

reklama
ooo tak! ja sobie popołudniu jede kupić szafe bo nie mam juz gdzie trzymac tych "pocieszaczy" hihi

temperatury nie mierzy sie w ciagu dnia tylko rano o stalej porze zanim sie wstanie. taka dzienna tempka nie jest wiarygodna. rano pisalas ze masz 36,3 i tego sie trzymaj.
ranne tempki zapisuje ale tych już co sobie mierze w dzień to już nie

Po prostu chcemy mieć już dziecko.
Mieszkamy na swoim już od 3 miesięcy mój pracuje ja tez pracuje w sklepie dziecięcym ale praktycznie ruchu nie ma i sobie dla tego siedzę na forum.
Oboje pracujemy teraz mamy zamiar po nowym roku zacząć budowę naszego domku.
Nasi rodzice chcieliby już zostać dziadkami i może mam się uda zrobić prezent na gwiazdke żeby im powiedzieć wszystko się okaże

Każdy decyduje o własnym życiu, ale tak jak myślę z perspektywy czasu, że gdym miała mieć teraz 18 lat i zostać mamą - to nie, w żadnym wypadku.

Wolałabym się jeszcze pobawić, pobyć z moim ukochanym we dwójkę po prostu być razem, poznawać świat, życie i siebie nawzajem!!!

Musisz wiedzieć, że dziecko owszem jest największym cudem, jaki może dać nam świat, ale jest to też ogromny ciężar i odpowiedzialność!!!

Nie będziecie mieli już za dożo czasu dla siebie - a zresztą co ci będę tłumaczyć, jeśli wam sie uda to sama zobaczysz.

Nie piszę Ci tego po to by cię denerwować ,ale jestem od ciebie prawie 2 razy starsza (mam 30 lat) i mam już jedno serduszko i wiem jak to jest!

I wiem na co się decyduję, sądzę, że Ty niestety jeszcze nie wiesz z czym się to je!!!

Tak czy inaczej, życzę ci dużo szczęścia!

...ale podobno nie jest wskazane od razu się starać bo wyczytałam że mogą wystąpić komplikacje chodź to zależy od organizmu i od kobiety...

jak na razie myślę że jeszcze ze 2 cykle poczekam i może na święta by się udało,obecne niestety mam @ :(

Tak zgadza się,lekarze tak zalecają.....ja nie czekałam...to poczekaj aż skończy się @ i może nie starajcie się ale może przypadkiem sie uda?

Ponieważ nie czytałaś forum wcześniej CHUP dla twojej informacji.....Malwina nas wszystkie przeprosiła po rozmowie z PATI....i my jej dajemy jeszcze raz kredyt ....może nie zaufania,bo na to bedzie musiała popracować....ale niech pisze....i ma pisać prawdę!
Dzięki za poparcie już dostałam wcześniej nauczkę za kłamanie wiec teraz tylko i wyłącznie prawda:)

Każdy decyduje o własnym życiu, ale tak jak myślę z perspektywy czasu, że gdym miała mieć teraz 18 lat i zostać mamą - to nie, w żadnym wypadku.

Wolałabym się jeszcze pobawić, pobyć z moim ukochanym we dwójkę po prostu być razem, poznawać świat, życie i siebie nawzajem!!!

Musisz wiedzieć, że dziecko owszem jest największym cudem, jaki może dać nam świat, ale jest to też ogromny ciężar i odpowiedzialność!!!

Nie będziecie mieli już za dożo czasu dla siebie - a zresztą co ci będę tłumaczyć, jeśli wam sie uda to sama zobaczysz.

Nie piszę Ci tego po to by cię denerwować ,ale jestem od ciebie prawie 2 razy starsza (mam 30 lat) i mam już jedno serduszko i wiem jak to jest!

I wiem na co się decyduję, sądzę, że Ty niestety jeszcze nie wiesz z czym się to je!!!

Tak czy inaczej, życzę ci dużo szczęścia!

Agniesiar...widzę,że jesteśmy zgodne w tym temacie....popieram cię w 100 a nawet w 10000%

reklama
Do góry