reklama
agus, wisienka- ja uwazam, ze po to jest ten watek, by sie wlasnie moc podzielic swoimi odczuciami fizycznymi i psychicznymi i po to go zalozyla zielona. Wiec dziewczynki piszcie, pytajcie tutaj, bo moze sie komus cos z Waszych odczuc przydac:-)
wisienka- mnie tez jajnik pobolewa i czasem robi mi sie slabo. Juz sobie wkrecam ze to nie fasolka, ale zapalenie jakies... moj M mowi, ze dobrze, ze mam BB bo on sie poddaje hehe A ty kiedy testujesz?
wisienka- mnie tez jajnik pobolewa i czasem robi mi sie slabo. Juz sobie wkrecam ze to nie fasolka, ale zapalenie jakies... moj M mowi, ze dobrze, ze mam BB bo on sie poddaje hehe A ty kiedy testujesz?
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Krewetka niestety testom nie można ufać w 100%, ale napewno są bardziej wiarygodne już po terminie @ ;-).
Aguś ja jestem tego samego zdania co Muffy, opisuj Nam tu wszystko co się dzieje bo po to jest ten wątek i nigdzie od Nas nie uciekaj;-). Trzymam mocno kciuki żeby fasolka się u Ciebie zadomowiała:-).
Aguś ja jestem tego samego zdania co Muffy, opisuj Nam tu wszystko co się dzieje bo po to jest ten wątek i nigdzie od Nas nie uciekaj;-). Trzymam mocno kciuki żeby fasolka się u Ciebie zadomowiała:-).
Ostatnia edycja:
Marlenka 2233
To jest mój pierwszy cykl staranek, więc jeszcze taki pełen nadziei;-). Myślałam że na początku to tak na luzie będzie ale już normalnie głupieje przed testowankiem.
Marlenka 2233
Rety nawet mnie nie strasz 10 dni to zwariować można no i jeszcze ta nadzieja bo 2 testy pozytywne. Okropność. Ja już na pewno nie kupię bobo testa. Coś z nimu nie tak jest.ja po pierwszym cyklu zrobilam chyba z 5 testów z czego na 2 (bobo test) druga kreseczka byla bardzo delikatna, @ nadszedł z 10 dniowym opóźnieniem
A ja w ciazy z corka zaczelam w 7 tyg i wymiotowalam do 14tyg. A przy ciazy pozamacicznej tylko jeden mialam taki dzien i to byla koncowka 4 tygodnia!Wisienko nie ma co się złościć. Po prostu ja miałam nudności i wymioty od 6 tygodnia... jeśli ty uważasz że możesz mieć już to oby to była fasolka.
reklama
Podziel się: