reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
agus, wisienka- ja uwazam, ze po to jest ten watek, by sie wlasnie moc podzielic swoimi odczuciami fizycznymi i psychicznymi :tak: i po to go zalozyla zielona. Wiec dziewczynki piszcie, pytajcie tutaj, bo moze sie komus cos z Waszych odczuc przydac:-)

wisienka- mnie tez jajnik pobolewa i czasem robi mi sie slabo. Juz sobie wkrecam ze to nie fasolka, ale zapalenie jakies... moj M mowi, ze dobrze, ze mam BB bo on sie poddaje hehe:tak::-D A ty kiedy testujesz?

Krewetka niestety testom nie można ufać w 100%, ale napewno są bardziej wiarygodne już po terminie @ ;-).
Aguś ja jestem tego samego zdania co Muffy, opisuj Nam tu wszystko co się dzieje bo po to jest ten wątek:tak: i nigdzie od Nas nie uciekaj;-). Trzymam mocno kciuki żeby fasolka się u Ciebie zadomowiała:-).

Ostatnia edycja:
Wisienko nie ma co się złościć. Po prostu ja miałam nudności i wymioty od 6 tygodnia... jeśli ty uważasz że możesz mieć już to oby to była fasolka.
A ja w ciazy z corka zaczelam w 7 tyg i wymiotowalam do 14tyg. A przy ciazy pozamacicznej tylko jeden mialam taki dzien i to byla koncowka 4 tygodnia!

reklama
a na opakowaniu bobo test pisze że jest w stanie wykryć nawet 6 dniową ciążę i że można go robić już 10 dni po stosunku

Do góry