reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja pierwsza sie witam rano:-)

U mnie dzis 28 dc takze tylko patrzec:eek: no i temperatura ma tendencje spadkowa takze i u nas cudow nie bedzie:sorry: i jak tylko przyjdzie ta okropna @ to zamowie tych testow i w przyszlym miesiacu bede codziennie testowac od 9dpo:rofl2:

I wczoraj kupilsmy dwie rybki i jedna nam juz odleciala:no:

Bardzo mi przykro!!!!

Jedyne jakie mogę mieć pocieszenie- to to, że3 będziemy znów razem sie wspierać!!:tak::tak::tak:

Ale pamietajmy, że jeszcze nic nie jest przesądzone, bo @ jeszcze nie ma!!!

A ja dziś mam 2dc. umieram z bólu, do tego mam zawroty głowy itp., no i chcemi sie wymiotować.

Ale przeżyję!!!

Jeszcze ok. 10 dni do staranek:-D:-D:-D

za 3 dni jadę do lekarza, jutro powinnam pojechać do laboratorium, ale zobaczymy jak się będe czuć, bo jeżeli tak jak dziś, to trudno będzie musiało poczekać jeszcze jeden cykl - hmmmmmm przecież ja tym razem zafasolkuję, wiec już nie bedę już musiała robić:-D

reklama
a mnie jak przypuszczalam ff wyznaczyl owu na 15dc.z tym ze czegos nie rozumiem...Co miesiac pisze ze chyba nic mnie juz w tych moihc cyklach nie zaskoczy a jednak...Otoz temperatura skoczyla,wczoraj mialam rano bielusienki sluz z wieczorem jakis taki znow przezroczysty i rozciagliwy.taki cieniusienki i dzis to samo.No zwariowac mozna!Przeciez jesli owu byla to nie moze takiego byc szczegolnie ze wczoraj rano byl bialy i kleisty!co do cholery?Najgorsze ze wczoraj nie dalismy rady robic (mialam gosci,poszli bardzo pozno) czegos na wszelki wypadek a dzis on nie spi w domu bo jest w innym miescie na wieczorze kawalerskim(wiecie ze mamy wesele za tydz).No wiec dzis tez juz nic nie zdzaialam.grrr.Niby owu byla ale skad ten sluz na zmiane z nieplodnym?

witam wszystkie drogie panie:-)
u mnie 30dc i wszystko wskazuje na to ze jednak mialam spozniona owulacje!!!!:-D:-D:laugh2::laugh2: ehh czyli nadzieja jeszcze jest.a co z tego wyjdzie okaze sie za jakies 10 dni.

witam wszystkie drogie panie:-)
u mnie 30dc i wszystko wskazuje na to ze jednak mialam spozniona owulacje!!!!:-D:-D:laugh2::laugh2: ehh czyli nadzieja jeszcze jest.a co z tego wyjdzie okaze sie za jakies 10 dni.

Super ze jednak cykl sie okazal owulacyjny:tak: trzymamy kciuki:tak:

Eijf u mnie potrafi ten jajkowaty byc 4-5 dni ale jeszcze nie mialam tak zeby mieszal sie z bialym:eek:

Super ze jednak cykl sie okazal owulacyjny:tak: trzymamy kciuki:tak:

Eijf u mnie potrafi ten jajkowaty byc 4-5 dni ale jeszcze nie mialam tak zeby mieszal sie z bialym:eek:
no ja tez w zyciu czegos podobnego nie widzialam.po pierwsze mysle ze owu juz byla(i mam taka nadzieje).temperatura wyzsza,wczoraj rano sluz bielusienki a potem znow ciagnacy...?przeciez to sie kupy nie trzyma.Nie jest gesty ale cie ciagnie jak niteczka.k....Nawet nie mam jak mojego jeszcze zmolestowac.

Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa (zapisłąm się niedawno) a to mój pierwszy post!
Jeżeli mnie przyjmiecie, to chętnie przystąpię do grona starajacych się o dzidzię!
Staramy się z mężem od 3 miesięcy i jak na razie nic z tego, ale mocno wierzę, że wszystkim nam wreszcie się uda zobaczyć dwie kreseczki!!

Serdecznie Was wszystkie witam i życze dużo dużo optymizmu i pozytywnego myslenia!!!
a tym któym juz się udało serdecznie gratuluję ;-))

Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa (zapisłąm się niedawno) a to mój pierwszy post!
Jeżeli mnie przyjmiecie, to chętnie przystąpię do grona starajacych się o dzidzię!
Staramy się z mężem od 3 miesięcy i jak na razie nic z tego, ale mocno wierzę, że wszystkim nam wreszcie się uda zobaczyć dwie kreseczki!!

Serdecznie Was wszystkie witam i życze dużo dużo optymizmu i pozytywnego myslenia!!!
a tym któym juz się udało serdecznie gratuluję ;-))

WITAJ:-) powodzenia w staraniach życzę ;-)

Emma-ratuj.moze ty wiesz o co chodzi.jak juz pisalam jestem niby po owu.wczoraj bielusienki sluz a wieczorem sie rozciagal i byl bardziej przezroczysty.dzis rano tez mokro i sie rozciaga.Wlozylam palec by zbadac i wyciagam bielusienki ktory sie lekko rozciaga.czy tak moze byc?zawsze myslalam ze sluz nieplodny absolutnie sie nie moze ciagnac ale z drugiej strony jak czytam opis sluzu na ff to wydaje mi sie ze moze tak byc(ja po prostu nigdy tak nie mialam czym samym bije chyba rekord roznorodnosci cyklow).No bo jak pisza o creamy:
"Creamy: Record your cervical fluid as "creamy" if it is like hand lotion, white or yellow or cloudy/clear, like milk or cream, mayonnaise or like a flour/water solution. It may stretch slightly but not very much and break easily"No bo w sumie mam taki "white" albo "cloudy/clear" i ten moj tez "stretch slightly" :). zawsze byl po prostu bialy,kleisty...

reklama
oj jak cichutko...szkoda.No ale ja sama tez zaraz wybede jak tylko zbire sie w sobie zeby sie ubrac,pomalowac itd.Musze is na zakupy.kupic bielizne na wesele bo nie mam odpowiedniej pod sukienke,kosmetyki i takie tam.no a za bardzo po sklepach nie lubie chodzic.Poza tym sa w ten weekend jakies akcje wiec pewnie tlum bedzie a tego tez nie lubie ale musze dzis bo potem w tygodniu czasu niestety nie mam.

Do góry