reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

jeśli chcesz mieć taki suwaczek jak któraś z nas to poprostu na niego kliknij i pokaże Ci sie strona na ktorej stworzysz własny suwaczek. Później w ustawieniach wejdź w sygnaturę i wklej link swojego suwaczka.

reklama
dzięki dziewczyny, macie rację- nie ma co się lamać...staramy się dalej, nieprzerwanie, nwet w trakcie krwawienia- bo to faktycznie może być śródcykliczne przy cyklu bezowulacyjnym...a ja dalej trzymam kciukasy za testujące:-)
no! wypłakać się i z takim pięknym uśmiechem i z nową energią ponawiamy staranka!!! :tak::-D

zielona, ja też mocno Cie sciskam!!

a ja nadal nic, ani nie czuje sie na @, ani na ciąze, no nic! żadnych objawów! a dzis taki gorąc ze nic sie nie chce, u mnie 36 stopni!

no i co mam wam napisać...tylko tyle, że lipa...:-(hcg<2....babeczka mi powiedziała, że jestem trzecią kobietą, która przychodzi z tym testem z kreską, a wynik tego nie potwierdza, tak, że dziewczynki, nie kupujcie bobo testu strumieniowego..jeste mi strasznie smutno...dam sobie jeszcze jedno podejsie i jak się w przyszłym mcu nie uda, to porobię badania na hormony...a może to jednak był cykl bezowuloacyjny i teraz w trakcie krwawienia będzie owulka.....hm...ja już sama się pogubiłam....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)sad:

hej kochana... nie wiem co mam ci napisac... bardzo mi przykro... ale nie mozesz sie poddawac... nie ty!! wiem bardzo dobrze jak ci smutno... sama to przechodze co miesiac... i sama wiem ze nic tak nie pomaga jak placz... ja zawsze ide do sypialni i placze... moj tz wie ze ma nie przychodzic bo chce byc sama... i pozniej jest w miare ok... poplacze, poplacze pozniej zastanawiam sie co dalej, co zrobic zeby bylo lepiej... biegnij kochana do lekarza jak najszybciej... porob badania... bo moze to tylko sprawa hormonow... lekarz ci cos przepisze i ebdzie lepiej... a tak bedziesz znow czekac i sie denerwowac niepotrzebnie, plakac... nic tak nie pomaga jak rozmowa z lekarzem... w koncu on wie wiecej, wie jak nam pomc... same sobie nie mozemy pomoc jesli nie wiemy co jest tak naprawde z nami nie tak... prosze ci nie smutaj sie dlugo bo to nic nie pomoze... a tylko bedziesz czula sie zle... ja wiem ze bez znaczenia co napisze i tak nie jestem w stanie ci pomoc bo w takich chwilach nic nie pomaga... jedynie placz i wlasne przemyslenia... mowie ci szczerze biegnij porobic badania... nie ma sensu czekac... przytulam ci bardzo, bardzo mocno kochana... i pamietaj ze my tu jestesmy i mozesz sie smialo wygadac... mi to pomaga... buziole...

reklama
Do góry