reklama
wisienka_83
mamuśka:)
Pamiętaj kochana wszystko jest możliwe tym bardziej, że FF o ile dobrze pamiętam nie wykryło u Ciebie owulcji.
wisienka_83
mmm... , zielona wiem, ze Wam ciężko ale to jeszcze nie konie świata... Pamiętajcie "nowy cykl, nowa nadzieja". Mi to zawsze pomaga jak już sie wyryczę gdy dostanę @... A Ty zielona może masz jeszcze szanse. Może owulacja Ci sie przesunęła i cykl się wydłużył... Poczekaj jeszcze... Pamiętaj wszystko jest mozliwe Głowa do góry Pamiętaj nie jesteś sama
kochana nie załamuj się... wcale nie jesteś durna, popłacz sobie, to przyniesie Ci chociaż trochę ulgi... wisienka ma rację, jeszcze nie przekreślaj swoich szans, nawet w tym cyklu. A jeśli by się nie udało (bo np. bezowulacyjny był), to na pewno następnym razem... przytulam mocno
wisienka_83
mmm...wklej sobie suwaczek jakiś W którym dniu cyklu jesteś? Mierzysz temperaturę? Podaj kiedy zamierzasz testować to na pewno zielona wpisze Cie na liste. Trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało To jest Twój 4 cykl starań? tak?
z tego co widzę, staracie się trzeci raz - tak jak my. Nawet statystycznie kobieta starając się zachodzi w ciążę średnio chyba po pół roku, także dajmy sobie czas kochane...
Zielona macie Mateuszka czyli już raz zostaliście rodzicami - to znaczy, że możecie mieć dzieci i na pewno niedługo Wasze starania zaowocują kolejną fasolinką, być może jeszcze w tym cyklu, a może w następnym. Trzymaj się kochana
Zielona macie Mateuszka czyli już raz zostaliście rodzicami - to znaczy, że możecie mieć dzieci i na pewno niedługo Wasze starania zaowocują kolejną fasolinką, być może jeszcze w tym cyklu, a może w następnym. Trzymaj się kochana
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Zielona przytulam mocno, nie poddawaj się, przecież musi się udać. Wypłacz się porządnie, to czasami pomaga. I pamiętaj "nowy cykl nowa nadzieja". Trzymaj się.
zielona.wampirzyca
mamusieńka
dzięki dziewczyny, macie rację- nie ma co się lamać...staramy się dalej, nieprzerwanie, nwet w trakcie krwawienia- bo to faktycznie może być śródcykliczne przy cyklu bezowulacyjnym...a ja dalej trzymam kciukasy za testujące:-)
reklama
Podziel się: