reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

nie jestes sama ja juz dawno sie pogubiłam staramy sie 3 miesiące i nic, niby mam objawy ciążowe, ale testy wychodzą negatywne, to chyba tylko moja psychika...

reklama
mmm... , zielona wiem, ze Wam ciężko ale to jeszcze nie konie świata... Pamiętajcie "nowy cykl, nowa nadzieja". Mi to zawsze pomaga jak już sie wyryczę gdy dostanę @... A Ty zielona może masz jeszcze szanse. Może owulacja Ci sie przesunęła i cykl się wydłużył... Poczekaj jeszcze... Pamiętaj wszystko jest mozliwe:) Głowa do góry:) Pamiętaj nie jesteś sama:)

kochana nie załamuj się... wcale nie jesteś durna, popłacz sobie, to przyniesie Ci chociaż trochę ulgi... wisienka ma rację, jeszcze nie przekreślaj swoich szans, nawet w tym cyklu. A jeśli by się nie udało (bo np. bezowulacyjny był), to na pewno następnym razem... przytulam mocno

mmm...wklej sobie suwaczek jakiś:) W którym dniu cyklu jesteś? Mierzysz temperaturę? Podaj kiedy zamierzasz testować to na pewno zielona wpisze Cie na liste. Trzymam kciuki żeby w tym cyklu Ci się udało:) To jest Twój 4 cykl starań? tak?

z tego co widzę, staracie się trzeci raz - tak jak my. Nawet statystycznie kobieta starając się zachodzi w ciążę średnio chyba po pół roku, także dajmy sobie czas kochane...
Zielona macie Mateuszka czyli już raz zostaliście rodzicami - to znaczy, że możecie mieć dzieci i na pewno niedługo Wasze starania zaowocują kolejną fasolinką, być może jeszcze w tym cyklu, a może w następnym. Trzymaj się kochana

dzięki dziewczyny, macie rację- nie ma co się lamać...staramy się dalej, nieprzerwanie, nwet w trakcie krwawienia- bo to faktycznie może być śródcykliczne przy cyklu bezowulacyjnym...a ja dalej trzymam kciukasy za testujące:-)

reklama
jestem po 9dniach (a właściwie nocach prób) i mam nadzieję ze wreszcie sie uda a gdzie mogę znależć takie suwaczki, jestem nowa i niebardzo się orientuję.

Do góry