reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak z tymi badaniami, i niech sprawdzi czy owulacja wogóle w tym cykli byla, wczoraj o tej porze mialam 36,4 teraz mam 36,8 czy to możliwe żre to skok biorąc pod uwagę ze caly tydzien po poludnoiu mialam trmp na poziomie 36,2 36,4??
byłam dzisiaj w aptece, uwierzycie że aptekarka nie wiedziała co to jest termometr owulacyjny??

mozliwe ze tak... ale sama wiesz ze te temperatury popołudniowe nie są zbyt wiarygodne wiec tak naprawde dowiesz sie jutro rano:sorry:
termometry owulacyjne widziałam na allegro, tez musze sobie taki kupic bo ten mój ma tylko jedno miejsce po przecinku i cos mi ostatnio dziwnie pika:sorry:

reklama
Miedzy poniedziałkiem a środą powinnam dostać @ ale nie przyszła za to piersi mi dokuczają jak nigdy wcześniej (no i kilka inny objawów było) i kuje w podbrzuszu dlatego zrobiłam test (najbardziej to mnie to kucie martwi). No i na nieszczęście chyba jakiegoś przeziębienia się nabawiłam. W sobotę rano zrobię ponownie test i dopiero powiem mojemu facetowi. Siostrze to mam nadzieje jeszcze dziś powiedzieć bo ciężko tak samemu trzymać język za zębami :)

Ostatnia edycja:
Miedzy poniedziałkiem a środą powinnam dostać @ ale nie przyszła za to piersi mi dokuczają jak nigdy wcześniej (no i kilka inny objawów było) i kuje w podbrzuszu dlatego zrobiłam test (najbardziej to mnie to kucie martwi). No i na nieszczęście chyba jakiegoś przeziębienia się nabawiłam. W sobotę rano zrobię ponownie test i dopiero powiem mojemu facetowi. Siostrze to mam nadzieje jeszcze dziś powiedzieć bo ciężko tak samemu trzymać język za zębami :)
wielkie gratulacje, kiedy idziesz do lekarza potwierdzić??

Witam po południowo!

zroniłam test i NIC, znów ta jedna kreska- wiedziałam, a ten wykres to nie wiem dlaczego taki ładny!

No to czekam teraz tylko na @!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agniesiu- ja tez zrobilam test kilka dni przed terminem @ i byla jedna kreska. Potem ten niby najczulszy w dniu@ i kreska byla bladziusienka...
Spokojnie, mam przeczucie ze to jednak fasola bedzie u Ciebie :)

Kiedy będzie mieć wolny termin, niestety przez pracę mogę iść do lekarza tylko we wtorek. Urlop na żądanie odpada niestety. Wolę też nie nie mówić w pracy. Wolałabym wiedzieć jak najwcześniej w 100%. Czy test dając wynik pozytywny może się mylić?? wiem że wynik negatywny bywa że jest błędny ale pozytywny też może być??

Ostatnia edycja:
Kiedy będzie mieć wolny termin, niestety przez pracę mogę iść do lekarza tylko we wtorek. Urlop na żądanie odpada niestety. Wolę też nie nie mówić w pracy. Wolałabym wiedzieć jak najwcześniej w 100%. Czy test dając wynik pozytywny może się mylić?? wiem że wynik negatywny bywa że jest błędny ale pozytywny też może być??

moze najpierw bete sobie zrób bo lekarz niewiadomo czy cos teraz zobaczy do lekarza najlepiej chyba w 6-7 tyg iść

reklama
nareszcie jakies dobre wiesci dzisiaj anecznik gratulacje wielkie!!

strasznie mnie brzuch znowu boli i kłuje podbrzusze, mam nadzieje ze to spozniona owu bo jak nie to ja juz nie wiem co??

Eijf dziewczyny mnie odesłały z tym do ciebie bo jestes podobno najlepiej zorienowana w temacie. znalazlam moje wynik badan zrobione w pl ale nie skonsultowane z lekarzem bo juz nie mialam kiedy. mozesz mi cos powiedziec na ten temat?
Anti-TPO 0.8 IU/ml
hTSH_II 0.596 uIU/ml
bede wdzieczna

Do góry