reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

agniesiar
to zrozumiałe, tym bardziej że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na fasolkę :-) wytrzymaj jeszcze trochę, nie wiem zajmij się czymś żeby nie myśleć, trzymam kciuki !!!

noukie
kochana ja bym wczoraj wyłapała kare za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, na szczęście pan policjant tylko uprzejmie mnie upomniał i pogonił na pasy:-D

reklama
Dziewczyny, ale mnie dziś nosi tak mi emma wmówiła, ze ten wykres taki cudny, ze nie mogę!:eek:

Już nie wiem co mam robić:zawstydzona/y:

Chcę, a nie chcę - normalnie mnie w środku aż rozrywa:shocked2:

Tak bardzo się boję!!!!:szok:

wykres masz na prawde ładny, temperatura ciagle w gorze ale ja bym ne testowala teraz tylko jak juz to jutro rano, stezenie wtedy jest wieksze. teraz moze nie wyjsc. ehh powiem ci tyle: ja bym nie wytrzymala i zrobila:sorry:

agniesiar
to zrozumiałe, tym bardziej że wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na fasolkę :-) wytrzymaj jeszcze trochę, nie wiem zajmij się czymś żeby nie myśleć, trzymam kciuki !!!

noukie
kochana ja bym wczoraj wyłapała kare za przechodzenie w niedozwolonym miejscu, na szczęście pan policjant tylko uprzejmie mnie upomniał i pogonił na pasy:-D

Dziękuje;-)

Muszę sie jakoś uzbroić w cierpliwość i troszkę wyluzować!!!

Tylko ja to się robi:confused:

Bo ja wte kulki to nie jestem najlepsza!!!:sorry:

ja to zawsze sprzątam , czytam książke albo oglądam tv, zawsze to jakieś zajęcie:-)
a skoro mowa o sprzątaniu to idę nieco ogarnąć , bo jeszcze trochę i do domu będę oknem wchodzić;-)

ps. zapomniałam się pochwalić ,że u mnie też grzeją !! juuupiii

Gdybym mieszkała w Olsztynie to na bank poleciałabym na betę, ale u nas trzeba czekać na wynik 2 dni bo wożą do Olsztyna, wiec wolałabym pojechać sama- wtedy wynik mam po 1-2godzinkach.

Ale, że Julcia jest chora to nie chcę jej ciagać.

Więc pozostaje niestety czekanie :-(

reklama
Do góry