reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Zebym wiedziala ze sie tak uwezmie tez bym powiedziala ze juz po terminie:-(

Mmm u nas nie mozna samemu zrobic sobie tej bety:-:)-(
szkoda nie?inaczej robilabym co mc.
ja klamac musialam jesli chodzi o dlugosc staran:)
no ale testy wychodza od 10dpo.
ale jak to bylo z ta owu bo pamietam ze mowilas ze nie bylo przytulanek?

reklama
noukie
strasznie mi przykro,że tak wyszło ...
i w ogóle nie rozumiem co miało znaczyć ,że jak się nie wie to można dużo? co za idiota!

jasne rudka, tylko po prostu w kontekscie tego zamieszania tak sie zlozylo
no ale nic, to juz wiecie ze ze mna wszystko w porzadku i moge pisac :cool2::-)
nic do konca nie wiemy:-p
Noukie i tacy ludzie u was leczą....ami sie wydawalo zenasza sluzba zdrowia jest beznadziejna......niektorych badan czy lekarstw nie robi sie wogle w drugiej czesci cyklu i to bez roznicy czy pacjentka wie czy jest w ciazy czy nie....bo za to odpowiada lekarz.....
No ja juz koncze, mały jest chory, mam nadzieje ze dzis przespimy cala noc, pozdrawiam i owocnych starnek zycze

Witam jestem tutaj nowa mam na imie Aleksandra i mam maly problem nie wiem kiedy mam owu moze wy mi pomozecie. co najlepiej zrobic zeby wiedziec kiedy mam owu.

Noukie i tacy ludzie u was leczą....ami sie wydawalo zenasza sluzba zdrowia jest beznadziejna......niektorych badan czy lekarstw nie robi sie wogle w drugiej czesci cyklu i to bez roznicy czy pacjentka wie czy jest w ciazy czy nie....bo za to odpowiada lekarz.....
ja mysle ze jest roznica miedzy panstwowa sluzba zdrowia w pl a prywatna.jak masz kase mozesz wiele.
amoj mi zapowidziedzial ze za pol godz w domu i ze zmeczony jest....jak zmeczony???jak zmeczony jak ja owu mam miec!

eif zmolestuj drania:-) jak mawia moj maz jesli chodzi o te sprawy mezczyzni nigdy nie są zmeczeni, powodeznia,pppapaa

szkoda nie?inaczej robilabym co mc.
ja klamac musialam jesli chodzi o dlugosc staran:)
no ale testy wychodza od 10dpo.
ale jak to bylo z ta owu bo pamietam ze mowilas ze nie bylo przytulanek?

Szkoda szkoda:-( owu FF wyznaczyl 13 a przytulanki byly 15 i jeszcze 15 mialam jajko:sorry:

noukie
strasznie mi przykro,że tak wyszło ...
i w ogóle nie rozumiem co miało znaczyć ,że jak się nie wie to można dużo? co za idiota!

O leki chyba mu chodzilo bo ze 100 razy sie pytalam czy tylko napewno je mozna brac jak cos no to mnie wkoncu zbyl ze przeciez jeszcze nie wiem:-( Ja zauwazylam ze oni za bardzo nie lubia jak sie troche wie:sorry:

No ja juz koncze, mały jest chory, mam nadzieje ze dzis przespimy cala noc, pozdrawiam i owocnych starnek zycze

Niestety moj maluszek tez ma troszke problemow i walcze z lekarzami prawie dzien w dzien:no: juz mam ich dosc:-:)-:)-(

ja mysle ze jest roznica miedzy panstwowa sluzba zdrowia w pl a prywatna.jak masz kase mozesz wiele.
amoj mi zapowidziedzial ze za pol godz w domu i ze zmeczony jest....jak zmeczony???jak zmeczony jak ja owu mam miec!

Eijf moj tez zmeczony chory i wogole:sorry: a ja wiatropylna niby:sorry:

reklama
Do góry