reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam
u mnie @ dzisiaj przylazła wiec zaczynam 4 cykl a już 5 miesiąc starań na maksa..

marilla widze że u Ciebie tez pierwszy dzien cyklu trudno wlaczymy dalej ....idziemy łeb w łeb :tak:
mam do Ciebie jeszcze pytanie bo pamiętam Twoj m robił badania nasienia, gdzie je robiliscie w normalnym laboratorium czy w klinice? i co trzeba tam dokładnie zbadać? :confused2:

reklama
witam
u mnie @ dzisiaj przylazła wiec zaczynam 4 cykl a już 5 miesiąc starań na maksa..

marilla widze że u Ciebie tez pierwszy dzien cyklu trudno wlaczymy dalej ....idziemy łeb w łeb :tak:
mam do Ciebie jeszcze pytanie bo pamiętam Twoj m robił badania nasienia, gdzie je robiliscie w normalnym laboratorium czy w klinice? i co trzeba tam dokładnie zbadać? :confused2:

To ja trzymam mocno kciuki!!!!:-)

martilla i melisa nie dołujcie się, @ raz dwa nich mija i szybko kolejny cykl starań zaczniecie :tak: Ja niedługo do was dołączę, cały czas czekam na @ jeszcze... :confused2:
Może październik będzie dla nas szczęśliwy ;-)

a w jakich przyprawach? brokuł osobno czy mieszasz z kurczaczkiem?
brokul podgotowuje najpierw osobno, a kurczaczka kroje daje dwie lyzeczki oleju lub oliwy dodaje 3 zabki czosnku prezcisniete przez praske, papryke, sol ziolowa, bazylie pieprz sczypte suszonych pomidorow z tymiankiem mieszam i wstawiam na jakis czas do lodowki by sie przegryzlo, potem podsmazam na patelni dodaje brokol i robie sosik na smietanie i wlewam do tego

brokul podgotowuje najpierw osobno, a kurczaczka kroje daje dwie lyzeczki oleju lub oliwy dodaje 3 zabki czosnku prezcisniete przez praske, papryke, sol ziolowa, bazylie pieprz sczypte suszonych pomidorow z tymiankiem mieszam i wstawiam na jakis czas do lodowki by sie przegryzlo, potem podsmazam na patelni dodaje brokol i robie sosik na smietanie i wlewam do tego

brzmi bardzo smacznie.podajesz to z ryzem??

a wogole to sie strasznie wkurzyłam. zadzwonilam do tego edka od internetu ktory juz do mnie drugi tydzien idzie i jakos dojsc nie mozei dowiedzialam sie ze dopiero w przyszlym tygodniu bedzie. aaaaaaaaa!!!!! teraz niby mam jakiegos neta ale ciagle mnie z niego ostatnio wywala:crazy: jak sie ten edek zjawi to go udusze ale dopiero jak mi neta zrobi:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry