reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
ja jak dzisiaj się obudziłam to zastanawiałam sie czy nie wykorzystac dnia na żądanie :-D ale jestem w robocie i póki co jakoś daję radę... oczywiście myśli wiadomo wokół czego krążą...:szok:

Biedroneczka, to Ty na tym zdjęciu na tym motorze???
Ja mam wolne z racji tej przeprowadzki, ale w sumie juz prawie ze wszystkim sie uporalismy dzis pozostalo mi poukladanie malych pierdulek
Tak to ja na tym motorze jako pasazer:-), zdobylam sie na odwage i przejechalam sie z kumplem jak bylam na Cyprze, ale to bylo normalnie szalenstwo jak teraz pomysle bo jechalismy 215/h:-);-):szok:

To ja tez w tych dniach spróbuje zrobić test :-) o ile ta @ nie przyjdzie do tego czasu....
To potestujemy razem:tak::tak::tak:, moze znow otworzy sie worek z fasolkami:tak:

... tylko że ja jestem od 5.30 na nogach i tak caaaaały tydzień od poniedziałku do piątku :-(
Hej, u mnie tak samo, znam ten ból :eek:
Pati 100 lat!! :-)
Strasznie dużo piszecie wqieczorami, kilkadziesiąt stron musiałam nadrobić :szok:
Widzę że znów zawrzało, ale nie komentuję, coby trola nie prowokować ;-)

Agast, fajnie, że się potwierdziło - jeszcze raz gratki :-D

U mnie dziś pierwszy dzień @.. a że zawsze byłam nieregularna, to ciekawe kiedy będzie następny :)

....oby.... :( tylko cos mi podbrzusze daje znać....ani nie boli tylko tak cmi.... ale przed @ zawsze jestem poddenerwowana, cycki mnie bolą, a w tym miesiącu cisza .... a tu tylko dziś coś dziwnie się czuje... albo sobie wkręcam... :-(
Ja tez az nadto sie obserwuje, albo szukam znakow fasolki albo zblizajacej sie @. Wczoraj mialam dziwne humory wieczorem i od razu zlapalam dola ze to pewnie na @. Chyba lepiej nie myslec ale czasami tak trudno:szok:
Moze wykorzystam dzien wolny i nadrobie nieobejrzane odcinki house'a z 5 serii;-):-);-):-)

jaki śpiochu... ja już od 6:50 na nogach... niestety...
a co się stało Niuniowi???:eek:

śpiochu,bo ty tak mówisz..ja jestem na nogach od 6.00 :) codziennie..w weekendy raczej też :zawstydzona/y: niestety....bo wojtas nie może wyleżeć :szok::-D

Niuniuś miał katar od tygodnia a w nocy przeszło chyba na gardło i ma brzydki kaszel miesiąc sie utrzymał zdrowy w przedszkolu....znowu będę miała problem przy odprowadzaniu go....ehhhhh:szok::shocked2:

.... latem jak jest jasno to jeszcze bez problemu się wstaje...ale teraz nie dość że jest ciemno to i zimno :-(
Do pracy chodzę na 7 ...może zmienie sobie i przez jesień i zimę pochodze na 8 :tak: Musze sie zastanowić nad tym :rofl2:
Fajnie ze mozesz sobie zmienic godzinki, ja niestety musze byc o 7 w pracy:-(. a teraz z dojazdami bedzie troche trudniej, kurcze wstawanko przed 5. Mam nadzieje ze dam rade, a z popoludniowych zmian bede wracac pewnie kolo polnocy:-(

.... latem jak jest jasno to jeszcze bez problemu się wstaje...ale teraz nie dość że jest ciemno to i zimno :-(
Do pracy chodzę na 7 ...może zmienie sobie i przez jesień i zimę pochodze na 8 :tak: Musze sie zastanowić nad tym :rofl2:

ja chodzę na 8 i gdybym tylko mogła to bym zmieniła na 7......ale niestety nie mogę...

reklama
To może potestujesz ze mną i z biedroneczką :-)

A wy też w niedzielę?

Ale jeśli będziecie w niedzielę, to ja nie bo nie wierzę, że wszystkim wyjdą II kreseczki:-D:-D

Wy to na pewno zobaczycie upragnione II kreseczki, ale ja .......................nie mogę uwierzyć, że może nam sie udać - wiem, że powinnam wierzyć, ale nie potrafię!!!:-:)-:)-(

Nie sądziłam, że mogę być taką pesymistką, ale jestem - ja po prostu wiem, że znów nie dla mnie to szczęście!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry