Ja niestety nadal się staram. Dziś przyszła @. Wiedziałam,że przyjdzie bo na twarzy wysadziło mi takie świństwo,że wyglądam jak maszkarada. Ah wyluzowałam już i to,że pojawiła się @ nie załamało mnie. teraz dwa decydujące cykle przede mną bo prawdopodobnie będę musiała brać Duphaston i wtedy może jakoś pójdzie z ciążą szybciej. Pozdrawiam
reklama
Gwiazdeczka18
Zaciekawiona BB
witam was dziewczyny jestem tutaj nowa staram sie z moim mężem o dziecko od 5 miesięcy ale jak narazie nic z tego
oj Malwinka, wygląda na to że jesteś nastolatką z dużą wyobraźnią, nikt normalny nie uwierzy w Twoje bajki o siostrze-bliźniaczce korzystającej z Tobą z jednego konta, która również zaczęła się starać o dziecko w wieku 17 lat, 3 miesiące po tym jak poznała faceta, z którym zaręczyła się dokładnie wtedy gdy zrobiłaś to Ty.
wisienka_83
mamuśka:)
Właśnie skończyłam czytać. Zainteresowałyście mnie tematem malwiny. Muszę sobie przeczytać co tez pisała na tamtym wątku... Dla mnie tylko dziwne było to, ze ma 18 lat, ze swoim facetem jest rok i 3 miesiace a pisze, ze starają się o dziecko od roku. Dziwne. Ja bym się nie starała o dziecko z kims z kim jestem od 3 miesięcy... Lece czytac dalej
aslowik78
Fanka BB :)
ja podczytałam ten wontek o malwinie ale na wyrywki jej raczej potrzebny jest inny specjalista a nie ginekolog
aslowik78
;-) ja dziewczyny dałam sobie/nam na luz i nie mierze temp sluz po wiesiołku to dzis na papierze toalet ok. 8 cm dl. za opis i pije czerwone wino a najlepiej smakuje mi z butelki i idzie mi odrazu do głowy ale co mi tam mój M tez dzis lekko wstawiony wiec staranka czas zaczac
eijf
wino to my tez otworzylismy,ale przytulanek dzis nie bedzie.nie chce zwariowac.szkoda ze ja w zyciu takiego sluzu nie mialam.wiesiolek sie skonczyl i na razie nie bede kupowac.poza tym nawet z wiesiolkiem takiego nie mialam;-) ja dziewczyny dałam sobie/nam na luz i nie mierze temp sluz po wiesiołku to dzis na papierze toalet ok. 8 cm dl. za opis i pije czerwone wino a najlepiej smakuje mi z butelki i idzie mi odrazu do głowy ale co mi tam mój M tez dzis lekko wstawiony wiec staranka czas zaczac
K
Kinga85
Gość
widzę że młodociana kłamczucha sobie chyba odpuściła bo nie jest już tu mile widziana ;-) i dobrze paszoł won!
martilla fajnie że tak cię koleżanka ostrzegła i Ty potem nas
zajrzę jeszcze potem bo oglądam tv teraz
i coś nie teges sie czuje shit
bajo
martilla fajnie że tak cię koleżanka ostrzegła i Ty potem nas
zajrzę jeszcze potem bo oglądam tv teraz
i coś nie teges sie czuje shit
bajo
witam was dziewczyny jestem tutaj nowa staram sie z moim mężem o dziecko od 5 miesięcy ale jak narazie nic z tego
witaj, trzymam kciuki za pomyslne staranka
wino to my tez otworzylismy,ale przytulanek dzis nie bedzie.nie chce zwariowac.szkoda ze ja w zyciu takiego sluzu nie mialam.wiesiolek sie skonczyl i na razie nie bede kupowac.poza tym nawet z wiesiolkiem takiego nie mialam
witaj w klubie moj sluz tez pozostawia wiele do zyczenia ale jest wiec na razie nic z tym nie zrobie. w kraju bede dopiero w przyszlym roku i jak wciaz bede sie starac to sobie wiesiolka zakupie.
reklama
Podziel się: