reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja też raczej bezobjawowa byłam ;) o ciąży dowiedziałam się w 8-9 tygodniu... żadne objawy mi wcześniej nie podsunęły myśli, że to może być to. Dopiero wstręt do kawy (nagły!), właśnie w 8 tygdoniu (jak się potem okazało) skłonił mnie do zrobienia testu. Zapytacie a co z @, ano przy moich nieregularnych cyklach, brak @ nie był dla mnie żadną wskazówką :p

No właśnie... i to jest pocieszające...:-)

Kłuje mnie dolna częśc brzucha, po prawej stronie... ale kawa niestety smakuje normalnie...;-)

reklama
Ja też raczej bezobjawowa byłam ;) o ciąży dowiedziałam się w 8-9 tygodniu... żadne objawy mi wcześniej nie podsunęły myśli, że to może być to. Dopiero wstręt do kawy (nagły!), właśnie w 8 tygdoniu (jak się potem okazało) skłonił mnie do zrobienia testu. Zapytacie a co z @, ano przy moich nieregularnych cyklach, brak @ nie był dla mnie żadną wskazówką :p

nie każde kobiety zawsze mają od początku objawy moja kolezanka nie miała wogóle objaw a dowiedziała sie ze jest w ciazy w 3miesiącu bo miała nawet normalnie miesiaczke i była w ciazy:)

Myslalam sobie,mam dzis troszke wiecej czasu ,dopiero 10 a tu tyle zapisane.gorace dyskusje widze,no i dobrze,po to jest forum.
ja mam problem z moim cyklem.Do tej pory jakos wiedzialam mniej wiecej kiedy owu kiedy co a teraz i sluz mnie myli i testow owu pewna nie jestem i temperatura inna a moze miec to zwiazek z tabletkami ktore lykam.wczoraj testu owu tez pewna nie bylam...wypilam duzo plynow a i tak kreski byly mocne z tym ze nie moglam zdecydowac czy obie rowne sobie...no i jak mowilam temperatura tez nawiedzona
kochana ja Ci mówię zostaw te obserwacje i się po prostu przytulajcie ! nie patrz czy płodne czy jakie, jaka temperatura i jaki wynik testu owu, spróbuj ten miesiac na zupełnym spontanie i zobacz co Ci przyniesie! trzymam kciuki!:-)

Ja mam podobnie - żadnych kompletnie objawów, że może..........

ale staram sie wierzyć, bo tylko to man pozostało, moja temp. troszkę szaleje leci jak głupia do góry i nie wiem co to może oznaczać, może nic a może tyle, że mam trochę kataru!

W sumie to też nie wierzę, ze sie udało bo ten miesiac był koszmarny:
-tata w szpitalu - ostatnia kuracja która mu może pomóc,
- tata miał zapaść po podaniu krwi,
- Julia chora z gorączka powyżej 39,
-mój M znów niestety oblał egzamin a aplikację radcowską i to o włos - wymagana ilość punktów to 100 a On zdobył 96

wierzę nie wierzę, że największe nasze marzenie sie ziści:-(
może przez to że miałaś tyle na głowie i nie było czasu na myślenie o fasolce to zjawi się właśnie w tym cyklu, też trzymam kciuki !!!

no ja też kawkę lubię :-) ale na razie mnie nie odrzuca, pewnie jeszcze za wczesnie:-p

No właśnie... i to jest pocieszające...:-)

Kłuje mnie dolna częśc brzucha, po prawej stronie... ale kawa niestety smakuje normalnie...;-)

A mnie czasem zakuje z jednej strony czasem z drugiej, kawa i wszystko inne też mi smakuje, może nawet trochę za bardzo - ba zaraz będę pulpet:-p

Wiec nic nie wskazuje, ze jest jakaś szansa:eek:

martilla - to właśnie, że nie było szans zajmować się sobą i ciagle walczyłam o coś innego- daje mi odrobinę nadziei.

Moja przyjaciółka zadzwoniła do mnie klilka dni temu i tak mi powiedziała: "Wiesz tyle się teraz u Ciebie niezbyt dobrego dzieję, że mam czuja, że zafasolkowałaś! Tak samo było z Julcią wtedy znaleźli u Ciebie góza czekaliśmy na wynik biopsji i ......... jak opijaliśmy dobry wynik, że to nic złośliwego to nie mogłaś nawet piwka skończyć bo Cię zcieło z nóg!!! a na drugi dzień już było wiadomo!!!!!!!!!!"

Może coś w tym jest, może się uda.................

Zobaczymy nie ma co sie nakrecać!

reklama
Do góry