reklama
jagódka, chyba nie - nic nie widać.
Dziewczyny, ja z córą w ciąży miałam piękne włosy, paznokcie jak stal i ładną buzię... ale za to do teraz ciągnie się za mną problem ze skórą na twarzy i co chwilę jakaś krosta wyskakuje, brrr....
Dziewczyny, ja z córą w ciąży miałam piękne włosy, paznokcie jak stal i ładną buzię... ale za to do teraz ciągnie się za mną problem ze skórą na twarzy i co chwilę jakaś krosta wyskakuje, brrr....
jagodka1231
Fanka BB :)
jagódka, chyba nie - nic nie widać.
Agniesiar wklej jeszcze raz to zdjęcie termometru....
bakteria
Mam się dopisać do staraczek, czy mnie jakaś stała bywalczyni bardziej obeznana w temacie wpisze? ;-)
PS - gratuluję nowym dziewczynom w ciąży!! :-)
PS - gratuluję nowym dziewczynom w ciąży!! :-)
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
a tak przy okazji jest też taki rtęciowy owulacyjny suuuper nie wiem czy mi wyjdzier ale spróbuję wkjleić zdjęcie
![]()
owu, tzn jaki ten termomentr???:-)
A co u emilchen? Chyba sie od rana nie odzywałaMam nadzieję, ze @ się u niej nie pojawiła
![]()
no niestety przyszła :-(wczoraj wieczorem zmierzyłam tempkę po 23 i była strasznie niska, 36,15. Więc wiedziałam już co się święci. Czuję się paskudnie.emilchen- hop hop? mam nadzieje ze @ nie przyszła![]()
Za wisienkę i martillę i wszyskie pozostałe trzymam nadal kciuki...
gratulacje! wiedziałam że prędzej czy poźniej Wam się uda i trzymam kciuki żeby to była córeczka...[/attach]
jestem w ciazy,bede mama po raz trzeci!!!
to ja jestem wyjątkiem. Mam mega doła. Nie wierzę już, że kiedykolwiek będziemy mieli maleństwo. Zazdroszczę Wam dziewczyny, które macie chociaż jedno dziecko. Wasza sytuacja jest zupełnie inna od tej, w której ja jestem :-( Naprawde w tym momencie zgodziłabym się nawet na to, żeby mieć tylko jedno dziecko byle ono w końcu przyszło... Wy już macie swoje dzieciątko, wiecie, że jesteście w stanie począć i urodzić dziecko. Ja właśnie straciłam nadzieję, że my jesteśmy w stanie. Mam już dosyć staranek. Nic mi się nie chce, nie wiem czy mam tempkę mierzyć czy nie, czy liczyć jakieś dni płodne, wspomagać się czymś czy nie. Za bardzo się nakręcam i potem cierpię. Mam ogromne poczucie niesprawiedliwości, ze niektórzy muszą na swoje dzieciątko czekać nawet latami a innym udaje się za pierwszym razem, albo te osławione wpadki...Wiem, ze piszę to tylko teraz pod wpływem chwili, ale tak się źle czuję że inaczej nie potrafię myśleć:-( muszę to jakoś przeboleć a potem podjąć decyzję czy sobie nie odpuścić tych "staranek" po prostu...Po takiej dobrej wiadomości chyba każda z nas się rozmarzyła :-):-):-)
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
TESTUJĄCE:
Wisienka83 - 24 lub 25 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
dorkaa
pati1159
mazia
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
nanusia82
iwcia81
toska32
ewelina28
bakteria
Wisienka83 - 24 lub 25 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???
ZAFASOLKOWANE:
Agapas
dorkaa
pati1159
mazia
OBECNE STARACZKI:
Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22
nanusia82
iwcia81
toska32
ewelina28
bakteria
bakteria
Dziękuję pięknie :-) Obyśmy szybko wskoczyły wszystkie na czerwoną listę 
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
to ja jestem wyjątkiem. Mam mega doła. Nie wierzę już, że kiedykolwiek będziemy mieli maleństwo. Zazdroszczę Wam dziewczyny, które macie chociaż jedno dziecko. Wasza sytuacja jest zupełnie inna od tej, w której ja jestem :-( Naprawde w tym momencie zgodziłabym się nawet na to, żeby mieć tylko jedno dziecko byle ono w końcu przyszło... Wy już macie swoje dzieciątko, wiecie, że jesteście w stanie począć i urodzić dziecko. Ja właśnie straciłam nadzieję, że my jesteśmy w stanie. Mam już dosyć staranek. Nic mi się nie chce, nie wiem czy mam tempkę mierzyć czy nie, czy liczyć jakieś dni płodne, wspomagać się czymś czy nie. Za bardzo się nakręcam i potem cierpię. Mam ogromne poczucie niesprawiedliwości, ze niektórzy muszą na swoje dzieciątko czekać nawet latami a innym udaje się za pierwszym razem, albo te osławione wpadki...Wiem, ze piszę to tylko teraz pod wpływem chwili, ale tak się źle czuję że inaczej nie potrafię myśleć:-( muszę to jakoś przeboleć a potem podjąć decyzję czy sobie nie odpuścić tych "staranek" po prostu...
emilchen, Twoje odczucia są zupełnie naturlane... założe sie, że każda z nad myśli dokładnie tak samo... :-( ja też mogłabym mieć tylko 1 dziecko, byle by ono już było...

reklama
Marzi55
Chcę być Mamą 2011
Dziękuję pięknie :-) Obyśmy szybko wskoczyły wszystkie na czerwoną listę![]()
Obyśmy!!!!!!!!:-)

Podziel się: